Jag känner mig hel igen!

Alltså wow, en timme padel som kändes så jäkla bra. Det känns som att vi har hittat kemin, jag och Nicole. Jag har sovit bra och mina muskler i axeln har äntligen slutat krampa, har haft en fruktansvärd smärta sen i torsdagskväll som krävt både ett besök hos naprapaten och en timmes massage. Samt massor med liniment och endel smärtstillande. Det har varit tuffa dagar men jag är så tacksam att det ändå gått över så fort som det gjort. Det krävdes aktivitet och rörelse som naprapaten sa, vilket är svårt när smärtan tar över.

Sååå (trumvirvel) det kommer bli två timmars padel i eftermiddag också, min älskade vitamin är hemma och frågade om jag ville spela med henne och hennes mamma och pappa (morbror och fru). Så roligt!!

Jag har fyllt på med bra energi mellan passen och ska testa den nya Barbells till mellanmål för att hålla uppe energin.
Till lunch blev det Gröt, för ett år sen hade jag aldrig tänkt att jag skulle äta detta till lunch.. Men ah, älskar det! Så glad att jag inte gav upp kampen om att hitta "min gröt".

Nu ska jag köra på någon timme med skolan, vi har lite intervjuer som ska göras inför en uppgift och sen knyter jag på padelskorna igen!

Hoppas ni har en fin söndag, kram!

Gillar

Kommentarer