It's friday then..

Hello hello fredag!
Denhär kroppen vaknade vid 01 och var SUPER PIGG, har slutat kolla vad klockan är på nätterna för att inte få den där stressen, åh shit är det bara en timme kvar tills jag ska upp eller att hjärnan börjar tänka på att sov nu, sov nu, klockan är .XX sov nu.. Så numera somnar jag om fort och sover peppar peppar väldigt bra om nätterna. Tog bara ett år att ta sig hit!! Jag har sedan många år slutat använda väckarklockan på telefonen utan låter appen Sleep Cycle lösa det åt mig. Istället för att klockan ringer en specifik tid ställer du in appen på ett väckningsfönster (rekommendationen är 30 minuter), t.ex 06.30-07.00. Appen registrerar sin sömn och dina rörelser och försöker då väcka dig när du är som i minst djupsömn. Vilket gör att du inte vaknar av en lätt chock när larmet går på eftersom att du är påväg mot mer normal sömn än djupsömnen. Kanske ska berätta lite mer om appen och visa den för er om det är intressant? Ni kan iaf hitta den på App Store och läsa mer där!

Min morgon började iaf inte 01, men vid 04.30 istället. Var på gymmet vid 05.00 och fick till ett helt okej pass men inget WOW. Kroppen har varit seg både igår och idag, kanske inte så konstigt med tanke på alla timmar jag fått till denna vecka. Eller så behövde jag bara frukost och en lååång dusch för nu känner jag mig pigg och redo igen!

Just nu har vi en paus i föreläsningen som är igång fram tills 12 idag, ska få i mig lite mer mat innan lunch och efteråt väntas ett benpass på gymmet. Som ni ser bakom mig har jag börjat packa inför nästa vecka och måste förbi stan en snabb sväng för att byta en väska och köpa lite "bra och ha" artiklar.

Vill ni ha lite fredagspepp, googla "it's friday then, then saturday, sunday". Förhoppningsvis får ni er ett gott skratt!

Gillar

Kommentarer