Hudvårdsrutin

Hallå! Okej, jag måste dela med mig av min hudvårdsrutin, trotts stress, press och timmar och åter timmar av träning så har jag aldrig haft en så bra hy om jag har idag. Så tänkte ge er ett tips både på vad jag tvättar mig med men också vad jag använder för krämer.

Ansiktstvätt:

Jag använder mig av Indy Beauty Cleansing Mousse varje morgon och varje kväll. Innan jag tar moussen på kvällen använder jag även hennes Oil-free Make-up Remover.

Hudkrämer:
Efter att jag tvättat ansiktet på morgonen använder jag Ole Henriksens Banana Bright Eye Cream, Krämen är fylld med C-vitamin som slätar ut, stamar åt och ljusar upp området runt ögonen.

Efter det brukar jag ta både Truth serum som är fyllt med antioxidanter som ljusar upp, gör den fastare och ger fukt hela dagen och C-Rush Brightnening Gel Cream som innehåller vinterrosextrakt och C-vitamin från tre olika källor som återfrukar huden i 24 timmr samt ljusar upp.

På kvällen när jag tvättar bort sminket med sminkborttagning med hjälp av bomullpads, sen moussen och efter det en tjockare kräm som gör huden mjuk och som sjunker in.

Gillar

Kommentarer