Hej våren, är det du?

Heeej hjärtan! <3
Hur mår ni? Det var några dagar sen.. Jag har lagt fullt krut på helgens tenta, genomfört den och direkt efter det fokuserat på inlämningen som skulle in idag 08.00. Så nu är den veckan över och som jag längtat!! Har tänkt, snart är veckan slut, snart är det måndag igen och gud så skönt det är. Solen STRÅLAR och jag har promenerat vart jag än tagit mig idag.
I morse till gymmet stod min väderapp på 1 grad och när jag kom ut och solen slog mot ansikte tänkte jag, nää det kan inte stämma. Det gjorde det ju inte, 10 grader har det varit idag och solen lyser ännu!
Efter gymmet promenerade jag hem, duschade, värmde lunch och loggade in på datorn för ett Zoom möte med skolan. Det blev klart en halvtimme tidigare, så jag snörade på mig skorna, pluggade i poddarna i öronen och promenerade in till stan. Gjorde Nicole sällskap under hennes lunch och köpte med mig nya skrivblock innan jag hade tid hos Sofia.

Kom hem igen vid 14.00, gjorde en kaffe och mellanmål innan jag slog mig ner vid datorn igen. Nu sitter jag med en ny inlämningsuppgift som jag hoppas va klar med i morgon!! Älskar när jag har ett flow, då är det liksom bara att låta fingrarna köra.

Det är verkligen vårkänslor i luften, jag hoppas verkligen ni fått njuta av det idag också.
Det är som att man fått hopp om livet.

Gillar

Kommentarer