GODKÄND!

I sin enkelhet.. Vilken dag detta varit. Kroppen har känt tung i några dagar, psyker är med men musklerna orkar liksom inte och övertygelsen om att vila lite mer (vilket också är välbehövligt) har varit enkelt att gå med på.
MEN idag lossnade det, efter dagens skyttelektion som gick över förväntan och akutsjukvård åkte jag hem och laddade med kaffe på rummet inför en löptur runt sjön. Mitt i en klunk klingar telefonen till och resultatet på tentan som avgör in framtid har kommit. Jag dividerade ett tag med mig själv om jag skulle öppna den eller inte, men ringde Linnéa för rådfrågning. Vi kom fram till att kolla innan jag sprang, antigen behövdes rundan för att få ur mina känslor och besvikelse i form av ett underkänt eller känslor och lycka i form av ett godkänt. Det blev det sistnämnda och jag är SÅÅ tacksam för att det gick vägen. En stor tyngd har lossnat från bröstet!

Så 7 kilometer runt sjön med varierat tempo, som sagt benen var inte lika pigga som skallen så fick bli intervaller i form av 1km löpning och 200m promenad i raskt tempo innan jag växlade upp igen. Men 7 kilometer på 40 minuter får jag vara nöjd med. Hade bokat padel idag vid 19.00 så emellan löpning och padel blev det en middag med Linnéa och Emil som kom över till hotellet och åt med mig. Tacksam för att ha dem så nära mig här! Linnéa åker även med mig hem till öjn vilket också känns helt underbart!!

Nu ska jag borta tänderna och krypa ner i sängen, behövs efter dagens urladdning.
Vi hörs imorgon!

  • Polis

Gillar

Kommentarer