Gårdagens viktigaste

Godmorgon hjärtan!
Hopps ni hade en bra jul oavsett vart ni befann er, om ni firade eller inte. Min jul blev bra, men jag har nu verkligen insett att jag kunde inte bry mig mindre om det firades eller inte.

Gårdagens viktigaste uppgift var att topsa mig och skicka iväg detta.
Ni anmäler er enkelt på tobiasregistret.se och just du kan vara den personen som behövs för att rädda en annan persons liv.

Jag och Nicole åkte till gymmet vid lunch, därefter plockade Fabian upp mig och vi överraskade Matilda med fika, då hon inte visste om att Fabian var på ön. Därefter åkte jag hem till dessa två, vi åt middag och lekt massor innan det var dags att krypa i säng. Settet Hugo har på mig köpte jag till både han och Liam, han var så fin i det!

Har blivit en lugn morgon hemma, solen har tittar fram under de tidiga timmarna. Dock har jag inte varit ute mer än en promenad till bilen. Har precis tejpat foten och ska göra mig iordning och åka till gymmet. 1 timme på cykeln ska avverkas, sen får vi se vad resten av passet innehåller. Hoppas Nicole kan komma och köra med mig innan den ska ut på äventyr.

Gillar

Kommentarer