Förr i tiden sa man "jag älskar dig",

Förr i tiden sa man "jag älskar dig" till folk. Nu behöver man som tur är inte anstränga sig så förfärligt längre.. Jag tror det räcker med att säga kom hit. Därför skulle jag vilja att du kommer hit så att jag kan få berätta för dig hur mycket jag älskar dig.

Det viktigaste i livet är att aldrig sluta berätta och förklara, att få dem att förstå hur förbannat mycket du älskar dem och hur otroligt mycket dem betyder, att dom alltid kommer göra det och att du aldrig någonsin kommer sluta göra det.

texten skickade jag specifikt till min allra första bästavän, en tjej som alltid lyser upp med ett leende och kan enkelt bjuda på ett skratt, en tjej som är värld mer än all väldens champagne och en vän som jag aldrig, aldrig någonsin ska sluta berätta för hur älskad hon är. ​

Det finns bilder och det finns bilder som ingen kommer få se, men det finns även bilder i huvudet, så därför blev dessa bara endel av alla fantastiska stjärnorna jag har runt mig.

Jag kan tacka både, fotboll, jobb, skola, familj, Åre, Gotland o.s.v.för allt de gett mig för alla skratt och livslånga minnen men framför allt för all kärlek.

Gillar

Kommentarer