Fånga dagen

Den där tentan tog kol på mig igår.. När tiden gått ut packade jag ihop och satte igång Imorgon är en annan dag med Christer Björkman haha. Humöret vände dock under gårdagens padel men wow vad slut jag var resten av kvällen. Så därför bestämde jag mig för en sovmorgon i morse. Solen lös in i sovrummet och såklart fick jag ångest för att jag inte klivit upp och "fångat dagen" samtidigt så tänkte jag vad ska jag fånga då? Åker till Växjö i eftermiddag så det som står på dagens lista är att packa klart, städa av här hemma och hinna med en promenad i solen. Det är verkligen BLÅ himmel ute.

Ser fram emot en vecka i skolan, med alla klasskamrater och spännande övningar vi ska ta oss an, det väntas olika case med figuranter, vi ska äntligen få lägga händerna på pikadollerna igen och såklart (!!) bada med isbjörnarna haha. Det ska bli spännande men också lite läskigt när jag tänker på vinterlivräddningen.

Hörrni, nu håller jag på att få värmeslag här. Sitter med mössa och raggsockor på, ska bara dra på mig skidbyxorna och kasta mig ut i solen och kylan! Hoppas ni också kan ta er ut och njuta av solen!

Gillar

Kommentarer