Ett år sen

Tänk att det gått ett helt år... sen jag öppnade det där brevet och det stod antagen JAG?! Var verkligen jag antagen till polisutbildningen?! Jag hade sjukt nog sökt till Brandman i samma veva och tänkte att om jag inte kommer in på det ena får jag helt enkelt ta det andra.. Men då stod jag där, med antagningen från Polisutbildningen OCH antagningen till Brandman. För och nackdelar hade länge snurrat i skallen och jag började göra listor. Men valet föll ändå ganska självklart på polis när min bästavän sa till mig "Men kommer du va nöjd med att bara va brandman" och svaret för tillfället är nej, kanske att jag byter spår i framtiden. Men jag vill och söker ständigt utveckling och nya utmaningar. Något Polismyndigheten verkligen kommer kunna ge mig!

Jag sitter nu i hotellsängen efter ännu en dag på PHS, första dagen på den näst sista veckan under termin 2. Vi går en vecka i skolan under 2021 innan termin tre sätter igång! Jag svävar på moln stundtals och ibland ifrågasätter jag mig själv i vad jag gett mig in på. Men i slutändan är jag så tacksam för att vara där jag är idag.. Ett rent ut sagt skit år har ändå med sig något gott, det har varit långt ifrån en dans på rosor och det har krävts många tårar, sömnlösa nätter och jobb jag inte ens trodde var möjligt.

Jag kliver in i det nya året med nya utmaingar, målsättningar och ideér. Men för att det ska bli ett så bra år som möjligt ska jag ett. läka från min skada (två ligament har jag lyckats slita av i foten) två. Fokusera mer på mig själv. tre. Känns mig trygg i mitt liv, och resten lämnar jag nog åt nyårslistan.

Nu ska jag läsa lite inför imorgon och sen krypa i säng.
Ta hand om er och va aldrig rädd för att gå din väg och göra det du drömmer om!

  • Polis

Gillar

Kommentarer