Ernesto

Nej men alltså... Det kan nog va den godaste pastan jag ätit. Sparris och tryffel var en utmärkt kombination. Även pizzorna var bra och sällskapet svårslaget! Jag och Linnéa lämnade Växjö vid 16 tiden och var på plats på IKEA en och en halv timme senare. Packade i bilen och tog oss snabbt igenom IKEA innan vi körde vidare mot centrum och mötte upp Unni. Vi promenerade bort till Erenesto som Unni hade bokat bord på och fördrev kommande timmar där, en kombination av tre vänner som umgicks jämt för några år sedan och som se senaste åren ofta befunnit sig i olika städer i landet eller länder för den delen också.. Men äntligen har vi kommit närmare varandra och när jag är i Växjö är det faktiskt bara en och en halv timmes bilfärd ifrån varandra. Jag och Linnea kan nästan vinka till varandra från hotellrummet.

Bilresan hem var dock allt annat än mysig, snön yrde och jag såg på riktigt inte bilarna framför oss. Men vi tog oss hem till slut och landade i sängen, båda två somnade ganska fort. Jag var iaf helt slut!! Helt klart 10 av 10 fick gårdagen.
Nu ska jag faktiskt också ut och äta, dock med ett gäng från klassen, vi lyckades inte få ihop det sist vi var här så ska bli mysigt och få ses utan att vi ständigt måste tänka på skolan!!

Vi hörs imorgon, kram!

  • Mat

Gillar

Kommentarer