En snabb visit i storstaden

Söndag, gud vad jag längtat efter just denna söndag, dagen efter tentan.. När jag bara ska VARA och inte ha några måsten mer än att ta mig hem till ön igen och spela seriematch ikväll.

Jag premiärflög med Air Gotland till Bromma i fredags och blev upphämtad av en i min paralellklass, vi åkte vidare till hans klubb och boxades, tränade styrka och sen mötte vi upp Vanessa för en middag. Det blev inte jätte sent då det var dags för tenta igår 09.00-13.00, timmarna behövdes.. Blir lika imponerad varje gång att jag ens lyckas fokusera så länge haha.. Även om det kryper lite i kroppen sista timmen så har det hittills gått bra att ha t.o.m 8 timmars tentor.

Efteråt var det dags att bege sig ner på stan, vi tog en kaffe och jag fyllde på med energi. Vi promenerade från Mariatoget in till Drottninggatan med ett stopp för kaffet och letande av en jacka jag äntligen fått tag i! Det blev över 30.000 steg i klackar igår.. Tacksam över att fötterna ändå känna så himla bra idag.

Gårdgens middag blev på Supper och efter att vi ätit alla favoriter på menyn, druckit gott vin och drinkar promenerade vi ner till APO. Vi hamnade i baren vid grabbarna och ja det blev Succé. Hade en så himla bra dag, kväll och natt igår med min älskade vitamin. Måste (!!) ta mig hit oftare.

Nu ska jag stänga igen datorn och njuta av sista timmarna innan jag måste bege mig till flygplatsen!

  • Resor

Gillar

Kommentarer