Att veta när det är nog..

Men hallå! Fredag & allt!
Trotts en jobbig dag igår men mycket tankar så fick jag till ett pass med Nicole sent på kvällen och somnade gott i en nybäddad säng och en nystädad lägenhet. Kunde någonstans andas ut och va tacksam för livet jag ändå har. Jag tror det är viktigt att visa sig ledsen och sårbar, även om folk har det värre så kan man inte alltid ha skenet uppe bara för att någon annan också mår dåligt. MEN skillnaden är att jag som en frisk och fullt fungerande levande varelse inte kan gå runt och tycka hela livet är värdelöst utan det är bara en dålig dag!

Jag sitter nu efter att morgonens pass är avklarat och är såå nöjd över att jag gjorde det och inte sköt upp hälften till i eftermiddag, även om jag tog fler pauser än tänkt och funderade flertalet gånger på om jag skulle "ge upp" och ta allt senare. Men det är just dessa pass som gör en starkare, när man inte låter latmasken ta över eller känslan av att det är jobbigt, för är man ny i träningen kan det va svårt att finna balansen mellan när man borde fortsätta eller faktiskt stoppa. Men i mitt fall är jag väl medveten om när hjärnan spelar ett spratt och när kroppen fått nog. DOCK kan även jag pressa mig för långt ibland, men då oftast medvetet för att se vad lilla jag med mitt maskineri klarar av.

Men nu är morgonens timme på cykeln avklarad och 362 burpees. Tog en lång dusch med inpackning och sitter nu med xlash pads under ögonen och en massa plugg framför mig.

Snart helg vänner, ha en fin fredag!

Gillar

Kommentarer