26 Februari

Året som varit har som ni vet varit enormt tufft, inte minst för alla p.g.a pandemin. Men för mig satte det hela min livslust på spel. Jag har aldrig känt mig så otillräcklig, ledsen och totalt nerbruten som se senaste året..
Det är exakt ett år sen jag packade ihop alla mina saker och lämnade mitt hem för sista gången. Hade jag vetat det hade jag absolut njutit mer av den lägenheten, för som jag trivdes där!

Men inget är för evigt och det är viktigt att komma ihåg, njut av de smällar du kan hantera. Av ditt barns ständiga ifrågasättande eller värken i armarna av att konstans behöva bära dem. För det kommer en dag när ditt barn slutar fråga dig om deras funderingar i livet och det kommer även en sista gång då du lyfte upp ditt barn.

Nu sitter jag i min ny/gamla lägenhet och kan glädjas åt allt jag fått vara med om under året och åren för den delen också. Även om det stundtals känts omöjligt att kunna resa mig igen. Idag är jag både fysiskt och psykiskt starkare. Hittar min egna väg och jobbar mig framåt till ett ännu bättre JAG! Det finns så många i min närhet att tacka för att jag är där jag är igen och inte minst mina tre närmaste.

"Never Regret anything that has happend in your life. It cannot be changed, undone or forgotten.
So take it as a lesson learned, and move on."

Gillar

Kommentarer