Dagen startede med, at designerene kom. Vi fik ret god respons, og de var meget glade for hvad vi havde tænkt.

Derefter tog vi bussen ind i byen, for at tage i genbrug. Vi ville lede efter en kasse, en radio, eller noget vi kunne sætte på vores skab. Men det gik ikke. Vi kunne ikke finde noget i genbrug, og gav derfor op.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Vi startede hurtigt ud med at spraymale idag. Denne her gang gik vi udenfor og spraymalede, så det gik meget bedre. Karla er færdig med at spraymale, og Teresa er stadig igang med at male. Vi har planlagt at vi næste gang skal i genbrug, så vi kan finde nogle ting til skabene.

Likes

Comments

Endelig var vores spraymaling og masker kommet, og vi kunne komme igang med at spraymale vores skabe. Teresa gik igang med at male noget af sit skab, og Karla og Amalie begyndte på at spraymale skabet gult. Men vi var inde i en lille kælder, og luften blev meget hurtigt tyk. Så vi gav hurtigt op, og tog en lang pause. Mere har vi ikke lavet idag, men forventer at være færdige med at spraye og male færdigt næste gang.

Likes

Comments

Vi har idag gjort en del vigtige ting.

Vi var så heldige, at finde vores "skoleskabe", med det samme. Vi indsætter et billede af dem, herunder. Karlas skab skal være gult, og Teresas skal være sølv. Vores lære har bestilt maling beregnet til metal, så vi kan begynde at male skabene næste gang. På skabene skal der være tabuer på, som vi printer ud. Fx. hudfarver, homoseksuelle, politik, osv. Vi vælger nogle billeder, printer dem ud, laminere dem så de ikke går i stykker, og så limer vi dem på skabene. Vi kommer nok også til at tage andre ting på, men vi er ikke helt sikre på hvad det er endu. Karla vil gerne have nogen kasser på siderne, så hun kan sætte en gammel radio, planter osv. ind i kassen.


Likes

Comments