Hej på er alla!
Hinner nästan aldrig göra inlägg då jag kommer hem sent så det får bli ett inlägg från telefonen.
Har precis åkt från min fina vän, vi har busat massor,ätit god mat och myst hela dagen.
Nu blir de max och sen hem och sova, ha de bäst alla ! puss ❤

bjuder på en bild på mig, har börjat träna så nu ska rumpan upp o magen bort 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Tänkte skriva ett inlögg igår men jag var så otroligt trött då jag har varit barnvakt hela helgen åt mina små syskon.
Vi var på Busfabriken med de och Liam var ju självklart med, tror det var första gången han var där faktiskt. De va jättekul, Liam lekte i bollhavet med sin farmor och Oscar medan jag fick springa o leka med dem.
Igår åkte vi hem till mamma och drack lite kaffe och för att lämna min lillasyster där, lillebrorsan ville hem till oss igen så han fick följa med för han har ändå höstlov!

När vi kom hem så lagade vi mat, jag ritade lite och sedan drog vi ut och spelade fotboll. Har verkligen haft fullt upp i helgen.

Just nu är vi hos mormor, Liam och lillebror är överallt och ingenstans, haha!

Ska även dra och träna strax då det var väldigt länge sen och jag saknar gymmet så otroligt mycket, efter det blir det att åka hem o laga mat och ta en liten promenad.


Det får bli ett kort inlägg.
vi hörs, puss ! 💙

bjuder på en gammal bild på mig o lilla Liam som bara var nån månad på bilden ❤

Likes

Comments


Hej igen!

Har precis nattat Liam så nu får jag äntligen ta det lugnt. har sprungit efter Liam hela dagen och jag har varit så trött så jag har varken haft orken till att städa, tvätta och gå på en promenad, det får bli imorgon istället efter skolan!


---------------------------------------------------------------------------------------

Såg ett inlägg tidigare idag som någon hade skrivit att den tycker att vi föräldrar inte borde klaga så mycket att vi är trötta osv för att vi föräldrar har valt att skaffa barn och det finns folk som inte ens kan bli gravida och skaffa barn.


Ni som har den åsikten och inte har gått igenom en graviditet eller har barn, förstår inte hur det är.

-Det är illamående nästan varje morgonen, det är foglossning, man blir akut kissnödig, sista tiden går det inte ens sova för att barnet ska sparkas och hålla på i magen ( absolut det är super mysigt men sista tiden blir det bara jobbigt för att man kan inte ens sova ), det är hormoner exakt heeeela tiden och man går igenom en förlossning som kan ta flera timmar osv.

Sedan när bebisen har kommit det är då nya livet börjar. Vissa barn får kolik , alltså får man inte sova något på nätterna / dagarna för att bebisen skriker och har ont , och när den väl sover så kanske man måste städa, laga mat till sig för att man inte har hunnit äta eller så kanske man vill ha egen tid med sig själv eller sin partner.

Barnet kan bli mammig / pappig vilket betyder att man inte ens kan gå på toan utan barnet.Jag själv har fått ta in Liam flera gånger för att han har börjat skrika så fort jag går ifrån honom.

- Annars är det underbart att vara mamma, jag älskar att vara det. Jag älskar min son över allt annat, sen har han varit världens snällaste bebis och låtit oss få sova på nätterna, men det finns de som faktiskt har det jobbigt och inte får sova på nätterna.

Det inte är en dans på rosor att vara gravid eller att ha barn. Vi föräldrar får klaga hur mycket vi vill,när vi vill och vart vi vill, för vi har ett heltidsjobb. Vi jobbar dygnet runt. Vi har rätt att få vara trötta.

-Jag klagar också ibland.ibland har jag mina dagar där jag är så trött och vill att någon ska ta Liam så jag kan få sova eller bara ha egen tid. Vi som är föräldrar gör allt för sina barn, oavsett hur trötta vi än är.

- SÅ, till er som inte har varit gravida eller har barn överhuvudtaget, öppna inte era munnar om ni inte vet hur det är att vara mamma / pappa.


Nu ska jag passa på att gå och duscha och sen gå lägga mig, för jag hinner typ aldrig det på dagarna :D

har det bäst alla och sov gott!💓


Mammas prins ! <3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har inte sovit alls mycket inatt då Oscar har hostat, haft feber och pratat i sömnen, jag börjar själv bli förkyld nu också vilket är väldigt typiskt då jag är typ sjuk hela tiden, haha!

Just det, Liam har äntligen fått förskoleplats!
Han fick ju det i augusti i Norrköping, men läraren tyckte att vi skulle vänta med förskola då vi har flyttat ifrån Norrköping. Det ska bli super skönt att få en rutin och börja jobba / praktisera.

Idag ska jag städa och tvätta och efter det blir det väl nog en promenad med Liam. Ska även fixa mitt CV så jag kan börja söka lite jobb redan nu!Liam va så liten på de här två sista bilderna, de går sååå otroligt fort !!  ❤

Likes

CommentsHej fina ni!

Nu var det väldigt länge sen jag var här inne och skrev.
Det har hänt mycket de senaste månaderna vilket har gjort att jag inte har haft tiden eller orken till att blogga, men nu börjar allt lösa sig vilket betyder att jag kan börja igen och vara mer aktiv här.

Annars rullar allt på , jag väntar på att Liam ska få plats på förskolan så jag kan söka deltidsjobb och börja även på praktik ( utbildningsplats genom min skola ). Sitter mest hemma nu och gör inte alls mycket, går väl någon promenad med Liam på dagen och på kvällen när Oscar har kommit hem så brukar jag dra ut o jogga.

Liam har fyllt 1 år och har kommit in i 1-års trottsen. Han ska vara överallt och får han inte så som han vill så ska han skrika, gråta och bitas, men det går nog över snart och jag tror det blir lite bättre när han börjar på förskolan!

Just det !
I augusti så flyttade jag, Oscar och Liam från Norrköping till Finspång till en egen lägenhet. Super skönt då vi har letat sen jag var gravid. Vi är inte klara än med allt, det är än del som fattas men det kommer med tiden.
Just nu bor vi en liten 2:a, det är rätt så trångt här men det duger sålänge nu när Liam är liten. Vi kommer nog flytta till större om något år när jag också har jobb och även körkort.


Idag har jag bara suttit hemma, Liams farmor kom o hämtade honom imorse då jag mådde dåligt och har haft magsmärta, får hoppas att det blir bättre snart!

Nu ska jag fortsätta se på min serie, kanske spela lite och sen laga mat innan Oscar och Liam kommer hem ❤Mammas lilla hjärta ❤

bjuder på selfie 😌

Likes

Comments