USA BUCKET LIST

Hej bloggisen! Just nu är det mindre än tre veckor kvar innan jag åker till USA. Jag har aldrig varit i USA och har självklart en massa grejer på min bucket lista som jag vill göra under mina veckor som jag kommer att vara där. Vi kommer främst att befinna oss i Chicago men också i Florida. Eftersom att vi ska bila från Chicago till Florida så tror jag att bara det kommer att vara en upplevelse, men också att få uppleva USA är ju sjukt spännande. Alla har ju en bild av hur ens resa kommer att vara så det kommer att vara kul att se om ens bild stämmer med verkligheten. I Florida kommer vi förmodligen att försöka se så mycket som möjligt dvs bila genom Florida också för att kunna besöka Miami men också Orlando. Här kan se några av de få saker som jag vill göra..!

1. Downtown Chicago

Ett måste är ju bara att besöka Downtown i Chicago. På denna gatan finns Michigan Avenue, eller The Magnificent Mile och här finns Chicagos absolut bästa shopping. Det kanske blir mer fönstershopping är vanligt med tanke på att gatan är fylld av "lyxbutiker" men självklart finns det också shopping som är vänligare för plånboken.

2. Silverbönan i Millennium Park

Millennium Park är Chicagos mest kända park och den är centralt och jämförs Central Park som finns i New York. Många känner kanske igen bönan som visas på bilden och det finns massa med konst i parken. Det har varit super mysigt att ha en picknick i parken och bara snacka och ha kul samt uppleva själva "USA känslan" så detta är absolut ett måste.

3. Key West

I Florida är det ju ett måste att besöka så många stränder som möjligt. Alla stränder är väldigt långa och vattnet är verkar vara otroligt fint. På bilden till vänster en strand som finns i Key West som är en stad i Florida, kan tänka mig vilka grymma bilder man kan få här så förhoppningsvis blir det en tur dit men också till flera andra stränder som exempelvis Dry Tortugas som är en national park där man kan snorkla i kristallklart vatten. Florida är ju känt för sitt varma väder så förhoppningsvis har vi tur med vädret när vi är där.

4. Ocean Drive

Oceans Drive är en gågata och det verkar vara riktigt fint att gå här när det är solnedgång samtidigt som alla lampor lyser.

5. MAT

Sist men inte minst MATEN!! Att äta "amerikansk mat" är ju verkligen bara ett måste. Ser fram emot att få smaka amerikanska pannkakor mm. Tror utan tvekan det finns många riktigt bra restauranger men också fast food kedjor som inte finns i Sverige. Så detta står högt upp på listan. Detta var enbart fem punkter på min långa bucket lista, ska försöka uppdatera bloggen mycket när jag väl är där.

Gillar

Kommentarer

Be_Creative
Be_Creative,
Nice! You should take a look about my USA articles 😊 ♥
nouw.com/be_creative