ME X2

  • VARDAG
  • 360 visningar

Gillar

Kommentarer

Fashion Outlet Chicago

Hej mina puddingar, tänkte göra ett snabbt inlägg om USA´s shopping.

Hur är USA´s shopping egentligen?? Jag har haft höga förväntningar om hur deras shopping ska vara, kan säga att mina förväntningar delvis har stämt men ändå inte. Man får först tänka på att valutan har höjts och att dollarn inte är lika billig som för 2-3 år sedan, där de flesta kunde hitta en Ralph Lauren hoodie för 20-30 dollar. Jag säger inte att man inte kan hitta men det är mer sällsynt nu än vad det var innan. Vi har ännu inte åkt till en riktig outlet eftersom att man måste åka 2-3h för att komma fram, och det är inte en prioritering i nuläget då jag hellre är intresserad av själva staden. Men igår var vi i ett shopping centrum som heter Fashion Outlet av Chicago, här var det exempelvis riktigt dyrt i Levis butiken men inte i Tommy Hilfiger butiken då dem hade riktigt bra erbjudanden. Jag tror att allt handlar om vilken tidpunkt man åker hit och att man har turen på sin sida.

Har däremot fyndat ett par Nike Huaraches för 49 dollar inne på Tj Max, och ett par Levis jeans för 100kr. Än så länge är jag nöjd med mina fynd, men har haft tur som har hittat just min storlek. Inne på Karl Lagerfeld var det 50% inne i hela butiken så fick med mig hem en hel del.

Nu ska vi köra Go Kart och spela lasertag så måste kila

puss

Gillar

Kommentarer

CHICAGO

Hej mina puddingar, jag har äntligen landat i USA efter en lång resa. Först började hela resan med att vårt tåg som vi skulle ta till Köpenhamn blev inställt så vi var tvungna att åka ner med bilen till Malmö för att därefter ta ett tåg från Malmö till Köpenhamn. Efter att vi anlänt i Köpenhamn väntade vi 6h på flygplatsen eftersom att vårt flyg skulle lyfta runt 7. Det enda som var jobbigt under flygturen var att vi behövde mellan landa i Bryssel, och vänta ytterligare 3h. Själva resan från Bryssel till Chicago märkte jag knappt av då jag sov under hela den tiden. Hann inte ta så mycket bilder, vilket är synd, men vi ska ner till Downtown om någon dag så håll utkik på bloggen.

Puss

Gillar

Kommentarer