Jackan är från Berhska- HÄR//Skor-HÄR (hittar inte en exakt länk till skorna men märket är River Island)//Hoodie-HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst, brukar ju stämma oftast. Kom hem för några dagar sedan och självklart känns det konstigt när man har varit borta från kalla Sverige i över 2 månader och vant sig vid 40 graders värmen. Dom två första dagarna spenderade jag med mina vänner, vi har även bestämt att vi ska hitta på en massa roligt den sista veckan innan allt plugg börjar ösa in. Annars är det datorn i knät som gäller och en massa nätshopping. Ni får hålla utkik på bloggen, kommer tipsa om en massa bra sidor där dom har sjukt bra rea.

Kramisar

Likes

Comments

Jag kan inte va den enda som är ett stort fan av Zara kläder,99% av min garderob består av Zara. Här ser ni min outfit som jag hade när vi skulle ut en sväng. Jätte simpel men ändå snygg. Och självklart kan jag inte gå ut utan att ha på mig mina tofflor från Adidas,bästa köpet på länge.


#mode #outfitbild

Likes

Comments

Slänger in lite bilder som min finaste lillebror tog på mig under tiden vi var på Kraljicina.

-

Idag vaknade jag runt halv 1, vilket börjar bli en rutin för mig. Lägger mig alltid fööör sent och sedan sover jag bort hela dagen,så ser nog vardagarna ut för dom flesta ungdomarna. Idag ska jag packa ihop min resväska och åka in till stan där min Farmor bor. Vi ska förmodligen hitta på något skoj och sedan invänta min syster och pappa som kommer idag runt 12-tiden.


Likes

Comments

Woow är fortfarande i chock hur rent vattnet var på en av alla stränder vi besökte. För er som besöker Montenegro rekommenderar jag er att ta en sväng till Kraljicina plaza,om ni inte har möjligheten att besöka straden så googla uppoch titta på hur häftigt det är. För att komma dit åker man en liten båt och betalar runt 12kr för biljetten, hur billigt är inte de???. Under tiden vi var där valde jag och min bror att hyra en sorts surfbräda så vi kunde ta oss längre ut och även ta med mobilen för att kunna knäppa några bilder. Det är ett måste när jag är på semester,att ha med mobilen!!!. Inte för att sitta på sociala medier utan för att fånga vartenda moment och ha som minnen.

Här får ni två selfies jag tog innan jag åkte vidare till Serbien, älskar hur mitt hår har blivit ljusare på grund av solen.

Likes

Comments

Ups måste be om ursäkt för mitt slarv angående bloggen,har verkligen inte hunnit eller haft bra nätverk för att kunna blogga. Nu har jag iallafall avslutat min semester på havet och är i nuläget i Serbien. Kändes tråkigt att lämna havet då jag i princip vaknade,åt och drog ner till stranden och hängde där. Veckorna gick superfort,känns knappt som jag ens har påbörjat mitt sommarlov. Hur som helst så försöker jag inte tänka på skolan utan hitta på så mycket när jag väl är utomlands. Igår sa jag även hejdå till min mamma och lillebror då dom ska vidare till Sverige och nu inväntar jag min pappa och syster. Har inte sätt dom på 4 veckor vilket för mig känns som en evigheeeet. Bilderna som ni ser tog jag förresten från när vi var i Budva, kolla bara utsikten mina kusiner har varje dag.Nu ska jag resa mig upp ur sängen och packa upp resväskan ännu en gång.

Kramisar.

Likes

Comments

Hej bloggisen! Vi kom nyss hem från Budva, mitt mående var inte på topp så vi var tvungna att åka hem igen,tyvärr. Gårdagen var jätte trevlig och vi satt mest och skämtade med våra släktingar,som vi alltid brukar göra. Idag vaknade vi tidigt och åkte till den kyrkan som jag nämnde i mitt inlägg som jag skrev igår,om jag inte minns helt fel. Hann fånga lite bilder som kommer komma upp på bloggen imorgon.

-

Från ett ämne till ett annat, mitt hår har blekts något otroligt mycket under denna veckan vi har varit här. Innan jag kom till Montenegro var mitt hår i princip mörkbrunt och nu är det som på bilden. Ska nog göra lite slingor när jag kommer tillbaka till Serbien, gillar mer när jag har håret ljust.

Likes

Comments