CHICAGO

Nu är jag äntligen hemma efter att ha varit bortrest i USA i en månad. Hann inte alls blogga mycket, i princip ingenting. Har ingen riktig anledning till de men att ni fortfarande klickar in på min blogg betyder sååå mycket. Kommer slänga in massa bilder från resan och skriva lite om vad jag har varit/gjort.

Som ni ser på bilderna ovanför befann jag mig i downtown, detta är ett måste om ni ska besöka Chicago. Lite synd att vi ändå bara besökte det 2 gånger, men å andra sidan räckte det eftersom att vi hann se allt vi ville se.

Dessa bilder är tagna i Florida, vi bilade från Chicago till en lite stad som heter St. Pete beach, det tog oss ungefär 18h med bil. Men det var sååå värt det. Ångrar inte det en sekund. Vi hade däremot lite oväder några dagar men det var inget som kunde pågå en hel dag utan det var sol emellanåt. Maten där var obeskrivligt god. Fångade tyvärr inte några bra bilder på det. Kommer göra fler separata inlägg om vad vi har gjort och besökt där.

Kramisar

Gillar

Kommentarer

ME X2

  • VARDAG
  • 362 visningar

Gillar

Kommentarer

Fashion Outlet Chicago

Hej mina puddingar, tänkte göra ett snabbt inlägg om USA´s shopping.

Hur är USA´s shopping egentligen?? Jag har haft höga förväntningar om hur deras shopping ska vara, kan säga att mina förväntningar delvis har stämt men ändå inte. Man får först tänka på att valutan har höjts och att dollarn inte är lika billig som för 2-3 år sedan, där de flesta kunde hitta en Ralph Lauren hoodie för 20-30 dollar. Jag säger inte att man inte kan hitta men det är mer sällsynt nu än vad det var innan. Vi har ännu inte åkt till en riktig outlet eftersom att man måste åka 2-3h för att komma fram, och det är inte en prioritering i nuläget då jag hellre är intresserad av själva staden. Men igår var vi i ett shopping centrum som heter Fashion Outlet av Chicago, här var det exempelvis riktigt dyrt i Levis butiken men inte i Tommy Hilfiger butiken då dem hade riktigt bra erbjudanden. Jag tror att allt handlar om vilken tidpunkt man åker hit och att man har turen på sin sida.

Har däremot fyndat ett par Nike Huaraches för 49 dollar inne på Tj Max, och ett par Levis jeans för 100kr. Än så länge är jag nöjd med mina fynd, men har haft tur som har hittat just min storlek. Inne på Karl Lagerfeld var det 50% inne i hela butiken så fick med mig hem en hel del.

Nu ska vi köra Go Kart och spela lasertag så måste kila

puss

Gillar

Kommentarer