Dikter är underskattade.
Athena Farrokhzad lyckades med att fängsla mig som är en ovan diktläsare. Dikterna går igenom märg och ben, med sin klarsynt het och att de är inte omhuldande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lipton har lyckats igen med att göra ett gott te, som är Vanilla Caramel. Den är riktigt god. Det är ibland svårt för påste att smaka lika bra som dom luktar. Den som jag gillar mest är att inget av smakerna på tet tar över.

Likes

Comments

Anne Franks dagbok är en bok som jag har läst så många gånger att det inte går att räkna och alltid kommer att finnas i mitt hjärta. Det är en bok om en klok, modig tjej under andra världskriget. Som med sin familj är gömda, för att inte bli tagna av nazisterna och satta i koncentrationsläger, pågrund av att de är judar. Boken är om deras liv i det hus som de hålls gömda i. Och om Anne Franks tankar om sitt liv och sin framtid och sina drömmar.

Likes

Comments

Nackdelen med att välja en ny bok som jag ska börja att läsa är svårt. Jag har alltid för många att välja ibland. Och det är lika svårt varje gång att välja. Det finns för många böcker som jag inte har läst. Dagen är inte slut än så jag lär hinna med att bestämma mig för vilken jag ska börja på.

Likes

Comments