Välbehövlig paus

Så skönt med en ledig dag. Var välbehövligt för oss alla...

Barnen tog sovmorgon medan jag och Fredrik åt lyxfrukost.

Mätta och belåtna tog vi en promenad på dryga 4 kilometer. Vädret var soligt och skönt...


Väl hemma då var det dags att väcka Malva. Åka och handla paket och fixa lunch. Sen satt Fredrik med Milton och klurade på tekniska lösningar medan jag satt med Malva och försökte övertala henne att borsta hår, äta medicin och göra sig iordning för att gå hem till sin bästa kompis och gratta henne.

Hon var ju så orolig över att gå i typ 5 min till kompisen, ge henne en present och sen ta med kompisen hem till oss. 😢 Slutade med att vi körde henne till kompisen, hon gick med tårar i ögonen till huset (med mig dom sällskap), bet ihop och ringde på. Hon gav presenten och sen åkte vi hem allihopa hit. Malva och kompisen gick upp på rummet och allt det läskiga var borta och Malva var bara glad. Kompisen blev kvar i över 3 timmar 👍🏼 Nu är dock Malva helt slut....

Milton har under samma tid haft avlösare här, så han är också väldigt nöjd. Nu sitter han och bygger hus och möbler i Minecraft.

Jag och Fredrik passade på att ta en väbehövlig paus när båda barnen hade sällskap här hemma. Man blir ju som förälder rätt slut när Malva mår så dåligt och får ångest.

Vår paus tog vi i Skultuna, på mässingbruket.

Mysigt både inne och ute där.
Blev typ 1 timme tid tillsammans i lugn och ro... Så välbehövligt 💕
Tur vi har varandra...

Han är mitt allt 💙

Gillar

Kommentarer

Fialisa88
Fialisa88,
Tennare
Tennare,