Ridning

Eftermiddagens äventyr med Malva inföll i Sala...
Vid 14.00 hoppade vi in i bilen och åkte till stallet där Anna-Lena har sin häst Shakira. Väl framme fick Malva hjälpa till och mata alla hästar (då Anna-Lena har helgjour). Sen sadlade dom på Shakira och Malva hoppade upp...medan JAG höll i hästen! Så jag har varit otroligt duktig 👏🏼👏🏼👏🏼 Hjälpte Malva och borsta Shakira (då den jobbiga dagen fortsatte för Malva och hon inte vågade borsta själv denna dag), sen ledde jag ut Shakira ur stallet och höll i henne ute medan Anna-Lena fixade med annat och Malva satt upp 👍🏼

Sen blev det en lång och rask promenad i 50 min. Fantastiskt vintrigt och vackert landskap...men rätt kyligt, typ -5! Så Malva började frysa redan efter halva tiden stackarna....men kul hade hon!

Hann dock bli väldigt mörkt innan vi kom tillbaka till stallet. Så trist nu med vintertiden, blir mörkt alldeles för tidigt!

Vi var helt slut efter utflykten och Malva frös som sjutton...så hon orkade inte hjälpa till med Shakira nåt mer, utan hon fick på sig lite mer kläder och sen åkte vi hem!

Vägen hem var bäcksvart och en massa dimma, så jag såg inte mycket :-( Krävdes extremt mycket uppmärksamhet och energi av mig, så jag blev helt slut efteråt.

Kom hem, åt pizza och sen somnade jag i över 1 timme i soffan....orkade inte ens ta mig till duschen! Malva var i alla fall duktig och badade under tiden :-)

Nu har i alla fall kidsen somnat, jag har duschat och vi har tittat på "Så mycket bättre". Danny 😍 WOW säger jag bara...en helt fantastisk version!!! Även Jill gjorde en jättebra tolkning, som varje gång!

Gillar