Nöjd

Idag var en rätt oinbokad dag, men den har gått fort ändå. Efter lämning av Milton och hundpromenad ned Ludde så var det dags att fota dagens kläder till #säkerstilchallenge innan jag fixade lunch till mig och Malva innan hämtning av Milton.


Dagens tema var "något blått" vilket inte är supersvårt för mig då jag har massor med blå kläder i mina garderober. Använder dock mest marinblå kläder, så för att tänka nytt så tog jag fram min kornblå kavaj.

Insåg att både kavaj, linne och byxor var från Lidl samarbete med Heidi Klum :)

Malva har varit seg och haft ont i kroppen idag med (och är jättearg över att vi ska till BUP imorgon) Milton har varit på alla lektioner idag med, tänk vad pengar kan motivera. Han följde till och med ut på hundpromenad i regnet i kväll :)


På eftermiddagen åkte jag till Erikslund för att leta födelsedagspresenter. Är så galet nöjd över det jag hittade, hoppas att jag tänkt rätt nu... Så födelsedagstjejen blir lika nöjd :)

Jag mumsade i mig en frappe caramel efter den lyckade shoppingen...


Efter middagen åkte jag och Fredrik tillbaka till Erikslund. Fredrik skulle köpa jeans och så skulle vi fixa ett nattduksbord till Milton. Lika bra att passa på när Ikea hade 25% på just nattduksbord....(heter det så? Ser jättekonstigt ut....)

Nu ska vi förbereda inför morgondagen. Måste ju på nått sätt få med mig Malva till BUP....

Gillar

Kommentarer