Ni stärker mig ❤️

Ska snart släppa denna anmälan, jag lovar. Men måste bara få tjata lite till…

Denna gång om hur jäkla underbara ni är <3 Jag är så fantastiskt glad över er läsare (utom dom som anmäler mig) ni gör mitt liv betydligt ljusare.

Det är precis det här jag menar i mitt förra inlägg, jag får så mycket positivt från min blogg. Inte bara att det är min pysventil, utan ni ger mig så mycket kärlek och styrka. Har fått så galet mycket mess, meddelande, mail, kommentarer m.m. efter mina 2 senaste inlägg. Och ALLA är positiva, alla skickar kärlek, många kan berätta liknande historier, många blir upprörda, många TACKAR för att jag bloggar så att dom slipper känna sig ensamma i kaoset. Blev otroligt glad över ett meddelande som jag måste visa er…har självklart frågat om det var ok att använda hennes text i mitt inlägg!

Det är ju det här jag vill….ge inspiration, få folk att inte känna sig ensamma i en jobbig situation, förklara för folk som inte riktigt förstår hur det är att leva i detta kaos. Om jag, lilla JAG, kan hjälpa folk att förstå och att få tröst? Det är ju helt fantastiskt…och om då nån till och med använder min blogg som material till sina kollegor för att dom ska förstå NPF bättre? Helt jäkla underbart!!!

TACK TILL ER ALLA SOM LYFTER OCH STÄRKER MIG!

Just idag är jag stark… 👊🏼

Puss på er 😘


Gillar