Möte med skolan

Idag var det dags för möte med skolan igen. Det är rektor, lärare, specialpedagog, sjuksyster, psykolog, föräldrar m.m.

Denna gång pratades det mycket om Miltons utveckling. Att han har blivit gladare, socialare, säger inte lika ofta "nej" till allt och känns allmänt piggare. Det är ju fantastiskt skönt att höra, men vi är ju fortfarande hästlängder från att ha en fungerande skoldag.

Och frustrationen över att ingen verkar veta hur man ska göra för att få allt att fungera är enorm...och när vi aldrig kommer till BUP heller så står man lite handfallen.

Fick dessutom veta att det troligen blir förändringar efter sportlovet....mina katastroftankar kommer ju direkt och jag får magont. Tar direkt för givet att det kommer bli bakslag för Milton i och med dessa förändringar. Men sen pratade jag med min kloka mamma och hon som är ofantligt mycket mer positiv än vad jag är sa "se detta som en positiv förändring, en chans för Milton att visa hyr han hanterar förändringar nu. Med tanke på att det har gått så pass mycket bättre de senaste två månaderna. Han kanske har mognat lite"
Så nu ska jag försöka se förändringarna som något positivt....

Sen blev slutet på mötet ett litet bakslag för mig då rektorn frågade om vi ville ställa honom i kö till specialskola med mindre klass. Detta är alltså 3 skolor med ca 8 elever i varje klass, så totalt 24 elever från hela Västerås.
Jag fick lite panik...jag kan inte se att mitt barn är så bökig/strulig/jobbig att han borde vara en av 24 elever i hela Västerås som ska gå i specialskola?!?!

Men jag tänker inte ställa honom i kö nu i alla fall...vi måste ge honom en chans till. Har det blivit så mycket mer positivt dessa två månader så kan det ju bli ännu bättre innan denna termin är slut....

Min älskling 💜

Idag på kvällen ville han frivilligt gå ut och skotta :-O

Sen hade han turen att syrran kom hem från sin kväll med kompis...så då fick han lite sällskap där ute...

Jag är så galet trött...mötet tog all energi! Somnade i Miltons rum en sväng på eftermiddagen...
Men har fått komplimanger från 5 olika håll i dag angående min tröja och örhängen!

Man behöver lite färg i denna vinter....

Vår inne, vinter ute....

  • Nära Västerås

Gillar