Mår inte bra

Vilken dag... Jag är helt slut.

Började dagen med sovmorgon och sen hundpromenad vid 8.45. Gick nästan 4km men kändes som jag försökte mig på halvmaran mitt i värsta pollensäsongen... Utan medicin! Det var så otroligt tungandat att gå idag, men runt kom vi och Ludde var nöjd.

Sen blev det dusch och fix innan det var dags för möte med Trygghetsrådet. Under tiden jag var där pratade Fredrik med soc om att få en familjebehandlare (vilket lät så omständigt, tidskrävande och dessutom ville dom prata med dottern om det? Hon pratar ju inte med nån okänd!)

Samtidigt fick jag även mail från LSS om att det inte alls gick att flytta avlösartid mellan Milton och Malva (vilket hon sagt på SIP mötet "att det bara var att säga till henne för att fixa det")

Så kände mig rätt knäckt över att inget går vår väg :( Som tur var gick mötet på TRR bra och min coach tyckte att marknadskommunikatör lät som en perfekt utbildning och framtid för mig 👍🏼

När jag kom hem fick jag även beslutet från FK om omvårdnadsbidraget och första utbetalningen (den retroaktiva som blev högre än vi trott). Så äntligen nåt som gick vår väg... Får se nu vad försäkringsbolaget säger?

Sen tror jag inte det har varit nåt mer just idag, förutom att det hände nåt med Ludde på vår andra promenad. Trodde han skulle dö ifrån mig 😭 Han går ju och sniffar och slickar mest hela tiden, så även idag. Men plötsligt stod han i konstig ställning och lät som han höll på att dö :( Han har ju fått kramp i strupen tidigare (när han är för glupsk) men det är nåt helt annat. Detta lät som han satt nåt i halsen och varken kunde svälja, andas eller kräkas. Han försökte liksom med allt samtidigt. Jag gick sån panik.... Bände upp käkarna (vilka nästan var totalt låsta) och försökte gräva runt, men kände inget i munnen. Men han fortsatte tappa luft typ... Så 3 gånger grävde jag runt i munnen, sista gången körde jag ner mitt finger en bit i halsen i förhoppning att han skulle kräkas av det. Men ingen kräka, däremot tror jag att han lyckades svälja ner det som satt i vägen. För plötsligt blev han lugn och spak, men andades och blev snabbt glad. Sen kom en hund förbi och då var allt glömt tydligen? Men fy fasiken vilken panik jag hade :(

Att jag sen går runt i ett jäkla förkylningstöcken gör ju inte dagen lättare... Har ont i näsan, trycker i bihålorna, tungt att andas och bomull i hela huvudet, inkl öronen, så jag knappt hör nåt. Sitter och halvskriker som en gammal kärring när jag pratar med nån, då jag knappt hör mig själv 😂

Men lyckades få till en säkerstilchallenge idag med (sista veckan nu, sen slipper ni detta) ;) Idag var det dock manicure monday, vilket inte påverkade klädstilen egentligen. Men valde en vårig outfit (då solen skiner idag med) och försökte matcha naglarna till kläderna.

Ludde skulle såklart vara med vid fotograferingen 😂

Nu ska jag försöka städa undan i köket och förbereda inför middagen...

Gillar

Kommentarer