Lugn måndag

Idag försöker jag varva ner och få hjärtat att sluta med sina rusningar. Går väl sådär...

Är ändå glad att jag inte har några möten idag, så behöver inte stressa iväg. Har bara kört Milton till och från skolan, varit och stört mamma sista timmarna innan dom drar till Spanien och tagit en långpromenad med Ludde.

Alltså min mamma, hon är ju bara bäst. Trots att hon är stressad inför avfärd till Spanien så tar hon sig tid att hjälpa mig att laga min nya hoodie som gått sönder vid en ficka, plus att hon hjälpte mig att "sy ner" mina nya byxor. Dvs jag vek rätt längd och nålade i alla fall, medan hon handsydde hur perfekt som helst. TACK! 💞 Nu fick jag ca 2,5 cm längre byxor vilket är så jäkla perfekt!

Ludde är nog rätt nöjd att jag är hemma efter helgens lilla resa. Han lämnar mig inte ifred många sekunder. Han tar alla chanser han får att lägga sig i mitt knä... Så imorse var han nöjd när han fick sova i mitt knä.

Angående mina försök till att varva ner så har jag också mailat min läkare idag. Fick ju nämligen svar förra veckan att alla mina prover såg bra ut. Sen var det inte mer med det....

Fortsätter problemen skulle jag kontakta dom igen. Så eftersom jag fortfarande (3 veckor efter provtagning) fortfarande mår likadant (om inte lite mer trött pga att hjärtklappningarna numera även kommer på natten och stör min sömn) så skickade jag ett mail idag. Skrev att det inte blivit bättre, att jag misstänker ångest eftersom alla prover var bra? Frågade vad nästa steg är! Får väl antagligen tillsvar att jag ska ta det lugnt 🤯 Lätt i mitt liv....

Idag är det hoodie, tofs och osminkat som gäller. Så skönt...

På tal om det hittade jag bra pris på FB och har nu bokat tid för ögonbrynsplock och färgning. Äntligen... Har ju tänkt på det i ett halvår typ utan att ha tagit tag i det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229