Inget navelpillande...

Idag märktes det att höstlovet var över och vardagen är tillbaka...Har haft fullt upp om man säger så!

Slut på sovmorgnar, klockan ringde 6.00, kravla mig upp, väckte Milton, såg till att han faktiskt gick upp ur sängen och klädde på sig också, fixade kaffe till mig och frukost till Milton.

Tog en morgonpromenad med Ludde, körde Milton till skolan, åkte ner på stan för mitt första möte med Trygghetsrådet. Det var första mötet med min rådgivare och det gick riktigt bra. Trevlig rådgivare, massa information och viss planering framöver. Ska bara fundera kommande veckor vad jag vill bli när jag blir stor :)

Åkte till Erikslund för att hämta ett paket, hem och försökte väcka Malva (som jag hörde var vaken senast kl 03.00 i natt), käkade lite trist pasta till lunch, hoppade in i bilen igen och hämtade Milton på skolan. Väl hemma försökte jag få upp Malva igen innan jag tog en promenad med Ludde. Väl hemma igen var Malva vaken och ville ha pannkaka. När hon fått den serverad var det dags att ta en rask promenad till Malvas skola där jag och Fredrik skulle ha möte.

Blev ett möte ang läget just nu. Hur det går på BUP-skokan och vad hon ska jobba med.

Väl hemma strax efter 15.00 kraschade jag i soffan. Rörde mig knappt på 1 timme... Sen var det dags att planera middag, äta, ta en promenad med Ludde till mamma och pappa för att kolla posten och vattna blommorna. Efter att ha lämnat Ludde så åkte jag och Fredrik till återvinningen och sen till Coop för veckohandling...

Så NU tänker jag ligga i soffan resten av kvällen.... Köpte två nya proteinbars som jag tänkte prova 👍🏼

Älskade lilla Ludde hos mamma och pappa 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Hyllning till mamma 💞

När min mamma, några dagar innan sin 75 års dag, gjorde sin första (och enda) tatuering var jag glad att hon valde en kvist med körsbärsblommor som hon älskar.
Dessutom gjorde det valet enkelt för mig. Jag bestämde mig nämligen där och då att när min kära mamma inte finns i livet längre så ska jag göra en kvist med körsbärsblommor för att hylla och minnas henne.

Men efter lite funderande så har jag ju kommit fram till att det är jättedumt att vänta till någon är död innan man hyllar den.

Så då växte min idé, jag kontaktade bästa tatueraren igen och hon gjorde som vanligt en fantastisk bild som hon sedan omvandlade till en helt amazing tatuering. Alltså den tjejen, en sann konstnär 💞

Innan jag skulle tatuera mig så pratade jag med Malva om detta och hon tyckte det var taskigt att bara hylla mormor. Men, som tur var hade jag ett ess i rockärmen. Bredvid den vackra kvisten skulle släktnamnet stå, som kommer från pappa/morfars sida (då det är hans bror som kom på det och vi är bara 2 ursprungsfamiljer som har detta namn). Så Malva var nöjd... Jag hade hedrat båda mina föräldrar 💕

Mitt lilla "släktträd" typ...

Bilderna är tagna direkt efter att vi var klara, så svullnad och rodnad lägger sig...

Men jag är så galet nöjd 😍

Gillar

Kommentarer

Valborg

Efter lunch fortsatte jag och Fredrik i trädgården... Vi sågade ner en massa träd och buskar. Herregud vilket slit 😂

Helt slut efteråt....båda två ☺️

Var riktigt nice att sitta i solen 🌞🌞🌞

Nu på kvällen avnjöt vi lite plock till middag.... Det var barnens önskemål!

Mums....

Nu blir det popcorn och tv... Vi hoppar brasan detta år. Ingen som var sugen på att gå ut i kylan....  ☺️

Gillar

Kommentarer