Hyllning till mamma 💞

När min mamma, några dagar innan sin 75 års dag, gjorde sin första (och enda) tatuering var jag glad att hon valde en kvist med körsbärsblommor som hon älskar.
Dessutom gjorde det valet enkelt för mig. Jag bestämde mig nämligen där och då att när min kära mamma inte finns i livet längre så ska jag göra en kvist med körsbärsblommor för att hylla och minnas henne.

Men efter lite funderande så har jag ju kommit fram till att det är jättedumt att vänta till någon är död innan man hyllar den.

Så då växte min idé, jag kontaktade bästa tatueraren igen och hon gjorde som vanligt en fantastisk bild som hon sedan omvandlade till en helt amazing tatuering. Alltså den tjejen, en sann konstnär 💞

Innan jag skulle tatuera mig så pratade jag med Malva om detta och hon tyckte det var taskigt att bara hylla mormor. Men, som tur var hade jag ett ess i rockärmen. Bredvid den vackra kvisten skulle släktnamnet stå, som kommer från pappa/morfars sida (då det är hans bror som kom på det och vi är bara 2 ursprungsfamiljer som har detta namn). Så Malva var nöjd... Jag hade hedrat båda mina föräldrar 💕

Mitt lilla "släktträd" typ...

Bilderna är tagna direkt efter att vi var klara, så svullnad och rodnad lägger sig...

Men jag är så galet nöjd 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229