Hur är det möjligt?

Hur svårt ska det vara? Varför lyckas vi inte vända tillbaka Malvas dygn ordentligt? Det kommer ständiga bakslag... I tisdag sov hon ju fram till ca 12.00 - 19.00, sen var hon vaken till ca 08.00 på onsdagen. Fick sova i 4 timmar då jag var tvungen att väcka henne 12.00 för att hinna till BUP-skolan. Sen höll hon sig vaken resten av dagen och vid 22.00 när jag skulle sova var jag imponerad att hon fortfarande var vaken, men hon sa att hon var trött. Så vi sa godnatt och jag tog förgivet att hon toksomnade. Så förstå chocken när jag vaknar 5.45 och Malva fortfarande är vaken "för jag orkade inte somna. Vet du hur mycket energi det tar att somna när det är så förbannat varmt i mitt rum".

Hur är det möjligt? Hon höll sig alltså vaken från 12.00 på onsdagen till 09.00 på torsdagen (trots att hon vara sovit 4 timmar dygnet innan dess). Alltså hur fungerar hennes kropp?

Så nu är vi tillbaka på ruta 1. Klockan 09.00 kom hon ner, kastade sig i soffan, Ludde gick direkt fram och lade sig på henne och inom 1 minut så sov hon? Så nu är hela dygnet fel igen... Jag orkar inte! När ska hon få i sig mat, hur ska vi hinna prata med varandra, hur ska vi nånsin kunna börja borsta det förbaskade håret? Känner bara att all energi rinner ur mig 😢


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229