Hjälp

Idag har det varit jobb för mig och Fredrik. Dock har båda barnen varit hemma hela dagen, men imorgon ska Milton tillbaka till skolan.


Jag och Malva har varit i skolan och hämtat nya uppgifter. Sen var jag och Fredrik till skolan igen vid 16.00, då var det dags för möte med rektor, kurator, specialpedagog m.m. Dags att planera för resten av terminen men även inför femman. Ingen trodde att vi skulle få tillbaka Malva till skolan denna termin, men istället fick vi lämna in önskemål hur vi ville ha det i höst.

Så vi sa helt enkelt att vi vill att Malva ska ha en egen assistent som kommer hem och lär känna henne, ev ha lite hemundervisning. Sen när tryggheten finns där så kan dom tillsammans gå till skolan en stund.

Nu vet vi ju att det inte är det lättaste. Malva är ju extremt känslig och skulle inte klara av vem som helst som assistent, så vi får väl se hur det ser ut till hösten. Men rektorn är i alla fall med på hur vi tänker och vill ha det.

Vi fick med oss ett häfte hem med en massa bilder som Malva kunde kika lite i framöver. Om hur hon vill ha det i skolmiljön. Men hon dras ju som en magnet mot allt nytt här hemma, hon hittade häftet efter 2 min typ 😂 Satte igång och svarade på alla frågor direkt! Så typiskt henne 😁 Men nu är det klart och häftet kan ges tillbaka till skolan....

Inte går det att ladda upp nån bild till bloggen heller.... Suck :(

Ja, ja... Orkar inte försöka mer, nu ska jag sova! Men först ska barnen tydligen ha mat... 😱

Gillar

Kommentarer