Hängig

Idag har vi haft en lite hängig vovve här hemma. Han har sovit väldigt mycket och nyst en helt del. Lillplutten... Men det passade bra imorse när jag också var väldigt trött.

Kan säga att det var fler än vi som var trötta. Malva somnade nämligen inte förrän 07.30 imorse, sen var jag tvungen att väcka henne kl 12.00...helt slut var hon då! Vi skulle ju nämligen på första besöket på sjukhusskolan. Hon var ju inte ett dugg taggad efter så lite sömn, men hon följde med i alla fall. Så hon fick se lokalerna och träffa läraren. Vi var där i typ 15 min. Malva sa inte ett ord, men hon kändes rätt nöjd efteråt. Var betydligt gladare och pratigare då. Desutom har hon hållit sig vaken, så håll tummarna att hon snart somnar för natten och vänder tillbaka dygnet lite grann.

Milton hade tydligen haft det tufft i skolan idag, hade haft svårt att arbeta då han kände dig orolig. Väl hemma kom vi fram till att han var orolig pga att han oroade sig för Malva. Han tycker att hon har sovit så mycket på sista tiden (då hon sovit på dagarna när han väl varit hemma) så han var rädd för att hon är sjuk på nåt sätt ❤️ Skönt att höra att han märker sånt och faktiskt oroar sig för sin syster.

Efter en regnig kvällspromenad fick vi besök av mamma och pappa. Vi bjöd på Bouf Bourguignon, potatispuré och rödvin. Hade dukat fint och fixat, men inte ett kort tog jag! Är ju sista dagen vi ser dom innan dom drar till Spanien, så mysigt att träffas 💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229