Händelserik dag

Eller vet inte om händelserik är rätt ord. Men det har hunnit hänt en del i alla fall...

Var sjukt trött imorse och fatta inte vad det var som hände när telefonen burrade och ville att jag skulle vakna...

På jobbet händer än det ena efter det andra... Men inget jag kan skriva om.

På eftermiddagen kom lilla pappa hem igen. Han har varit på akuten och Mava sen i söndags pga en stroke. Så vi är glada att ha honom hemma igen.

Jag och Fredrik var och hälsade på hos mamma och pappa efter middagen. Fredrik hjälpte mamma med den nya toaletten som de köpte tidigare på dagen.
Jag hjälpte pappa med datorn. Skönt att jag för en gång skull kunde hjälpa till, brukar alltid vara Fredrik som får fixa allt.

Jag har lyckats boka upp allting inför Malvas kompiskalas äntligen.

Fick tyvärr besked från rektorn att vårat skolmöte som vi skulle ha imorgon blev uppskjutet till tisdag nästa vecka. En dag innan skolan börjar... Känns så där, då Milton oftast behöver förberedas betydligt tidigare än dagen innan... Men jag bad henne i alla fall svara på en del av våra frågeställningar via mail så länge..

Barnen har fått nåt nytt spel på sina datorer, så de har spelat massor tillsammans. Hållt sams hela dagen 😱 De bygger hus, jobbar och socialiserar.... Typ sims, fast i Roblox.

Tror att jag och Fredrik försöker överkompensera lite just nu... Malva känner sig ju oftast förbi sedd, utanför och bortglömd när vi kämpar på med Milton. Och nu när hon snart fyller år så köper vi galet mycket grejer till presenter 😱 Men förra året lovade vi ju henne 2 ridlektioner på ängsö, men de slutade svara på mina mail. Så det blev aldrig nån ridning för henne... Så nu pikar hon ibland att hon gärna inte vill ha presenter som sen inte blir nåt 😂😂😂

Provade detta till mellis på jobbet... sjukt äckligt 🤢

Gillar