Fortsatt effektiva...

Även idag har vi fått en del gjort. Började dagen men en långpromenad med Ludde. Första promenaden på över 4 kilometer sen han blev dålig för 3 veckor sen. Skönt att komma tillbaka i hyfsat vanliga promenader. Var superfint väder, blå himmel, sol och nån minus.

Efter frukost åkte vi och köpte nya vårsneakers att ha på hundpromenaderna. Mina var helt förstörda, så köpte både ett par svarta och ett par vita.

På vägen hem köpte vi med oss mat hem till lunch. #supportyourlocal florerar ju en hel del på nätet nu och självklart vill vi också att våra favoriter blir kvar i denna coronakris. Så blev smarriga sallader från salladsmagasinet.

Då vi är hyfsat små i maten så har vi nu även sallad till middag ikväll 😁


Efter lunch har vi hängt ute. Vi har städat upp gräsmattan (Ludde använder den ju som toalett ibland) 🙊 Fredrik har städat terassgolvet, vilket var väldigt intressant tyckte Ludde 😂

Nu har vi ställt ut bord och stolar på uteplatsen och så har vi börjat rensa uterummet på allt skit som hamnar där under vinterhalvåret. Imorgon är det nog helt städat och klart där 👍🏼


Nu håller Milton och Fredrik på att laga middag till barnen. Dom ska fixa Pannbiff 👍🏼 Vi behöver få Milton att göra lite här hemma, han är uttråkad och blir lätt oggig då :( Han fick ju ett spel för 600 spänn igår... Och nu, 11 timmar senare har han spelat ut det 🙈 vafan, snacka om dyr hobby.... Så nu tjatar han bara om mer pengar till nya spel... Suck!

Gillar

Kommentarer