Dom är bäst ❣️

Alltså mina barn, dom är ju bäst ❣️ Shit vad dom kan kämpa ibland....

Milton var allt annat än taggad på sina 3 lektioner idag, framförallt eftersom han somnade sent. Men med lite pepp och mutning så har han varit och jobbat på alla 3 lektionerna. Så jäkla bra jobbat 👏🏼👏🏼👏🏼

Dessutom kunde han komma på en maträtt han ville ha till middag. Så till middag gjorde jag burritos idag 👍🏼 Blev riktigt bra tycker jag.

Malva jobbade stenhårt på engelskan medan jag satt utanför och lyssnade på föreläsning.

På kvällen hade Malva tid hos tandläkaren. Hon var så rädd och orolig. Ville verkligen inte (vi har liksom skjutit upp tandläkarbesöket 2 gånger redan) åka idag. MEN hon gjorde det 👏🏼 Så jäkla stolt jag är ❤️ Hon var duktig och visade tänderna och tandläkaren fick till och med peta lite på tänderna.

Efter besöket fick Malva vänta utanför nedan tandläkaren ville prata ifred med Fredrik. Hon menade att Malva borde ha jätteont av sin tandsten som hon har på de två bakre tänderna i övre vänstra käken. Men Malva har ju aldrig sagt nåt. Däremot tuggar ju inte Malva på den sidan pga lösa tänder. Och det var antagligen anledningen till all tandsten, att hon inte tuggar mat eller borstar just där :(

Tandläkaren ville erbjuda 2 olika sätt för att få bort det. Antingen nån typ av sömnmedel som skulle drickas, så skulle hon inte minnas nåt efteråt eller lustgas.

Tyvärr så är ju dessa alternativ inga alternativ för Malva. Önskar så att vi kunde få henne att ta medicin. Hon kanske blir en helt annan tjej matmässigt om dom får bort allt?

Ja vi får se hur vi går vidare....

Själv har jag bakat banankaka idag 😋

Ska mumsa dessa imorgon, ikväll kör jag lite rödvin 🍷

Gillar

Kommentarer