Det har gått i ett...

Idag blev det lite stressigt måste jag säga...

Tog en tidig hundpromenad vid 7.00 som gick bra. När vi kom hem så var det lite stillasittande beteende av Ludde igen, men sen hoppade han upp och satte sig bredvid mig i soffan och blev klappad. Och TILL SLUT vågade han lägga sig ner på mig. Så mysigt 💞 Första gången sen i söndags... Han har ju varit så feg att lägga sig och efter att ha provat 2 gånger vid mig och båda gångerna skrikigt till av nåt så har han inte vågat lägga sig på mig nåt mer...

Så detta var ju extra mysigt ❣️


Tyvärr var jag tvungen att resa mig upp för att köra Milton då, men mysigt den korta stund det varade. Efter lämning handlade jag kaffebönor och sen kämpade jag rätt länge med att få upp Malva. Fick sen sticka ut med Ludde på en promenad igen innan jag snabbt stekte pannkaka till Malva (samtidigt som jag tröstade henne då hon är rädd för att våra pengar inte räcker till räkningar nu när jag är arbetslös 😢).

Åkte för att hämta Milton på skolan lite snabbt, men fick vänta i 20 min då han för en gång skull stannade hela lunchen, åt massor och socialiserade med lärarna :)

Så hem, lämna Milton och tog med Malva till BUP-skolan. Medan hon pluggade i 1,5 timme så pluggade jag inköp....

Väl hemma strax efter 15.00 så roade jag hunden lite innan jag 15.30 hade ett inbokat telefonsamtal. Det var en telefonintervju med ett privat konsultbolag som har hittat mitt CV och ville prata lite. Tyckte det gick bra och jag var brutalt ärlig om vad jag behövde gällande arbetstid, möjlighet att jobba hemifrån m.m. Får se vad som händer, hon skulle höra av sig senast nästa vecka.

Efter samtalet blev det en längre hundpromenad och när vi kom hem skulle Ludde "torka" sig på sin kudde och skrek till av nån smärta. Sen dess har han varit konstig. Vill inte vara nära, vill inte lägga sig, gnäller m.m. Nu lyfte precis Fredrik ner honom från trappen och när han släppte ner honom så skrek han till igen 😢

Vad är det för fel? Lille Plutten, är så jobbigt när han inte mår bra! Nu ska vi ju dessutom ut på promenad igen...

Gillar

Kommentarer