Det blir sällan som man vill...

Idag har barnen haft det lite tufft, och då även jag!

Milton hade lång dag idag, 8.30-14.00 då han 12.30 (när han i vanliga fall slutar) skulle ha praktisk hemkunskap.

Men när jag hållt mig hemma till 11.40 och tyckt att dagen gått bra så åker jag till Erikslund för att lämna tillbaka kläderna jag skickat efter från Gina. Då hör såklart skolan av sig. Milton vill inte äta och Milton vill inte ha praktisk hemkunskap! Var för en gång skull egoistisk och bad Fredrik hämta honom istället (då jag precis var på väg in i provhytten på HM). Blev förvånad över att Milton inte ville nåt av det, men i efterhand var det inte ett dugg konstigt. Han skulle få "makaronilåda" men ingen hade sagt vad det var för nåt, så då ville han inte ha!

Sen var hemkunskapsläraren sjuk, så Milton skulle ha lektion med rektorn istället... Såklart att det låser sig då 😢


Så medan Fredrik körde hem honom köpte jag kläder på rean ;)

Väl hemma skulle jag gå med Malva till skolan. Hon var inte alls pepp på grund av nya läraren som skulle komma. Sen blev det lite väl mycket folk, många frågor och många intryck precis när vi kom... Så det låste sig totalt! Hon fick panik och blev sen väldigt ledsen och slöt sig som en mussla. Svarade inte på tilltal och ville inte göra nånting.... Som tur var har vi ju än så länge världens bästa sjukhuslärare och hon känner ju av Malva direkt. Går runt obehaget, gör andra saker och får henne sen avslappnad lagom till det var dags att gå hem ❣️Då spelade hon tom en omgång Hazard innan hemgång....


Vi pratade när vi kom hem och det är nya läraren som ställer till det. Hon vill verkligen inte ha nån ny, utan hon vill ha kvar sjukhusläraren 😢

Efter middag åkte vi till Lager157 en snabbis, mannens favoritjeans såldes för 100kr st. Så han köpte 3 par olika färger, totalt 300 spänn :)

Ungefär som mina fynd idag...

Polo och kjol, totalt 135kr

Kjol 75kr

Luvtröja 90kr.

En färg jag aldrig använder på överdelar, men blev rätt nöjd med denna. Dessutom väldigt skön...

Superskön v-ringad stickad tröja för 60kr. Så galet skön och passade ju riktigt bra till dom beige byxorna.... Gäller bara att hitta passande skor till? Vita kanske?

Gillar