Det blir så fel

Hade sett fram emot en skön söndag.

Båda barnen har från och med idag avlösare i 3 timmar samtidigt (mellan 13-16) så jag, Fredrik och Ludde skulle packa väskan med picknick och bege oss ut till Asköviken under eftermiddagen. Som tur var så väntade vi med att åka till efter 13.00 (Då Fredrik städade Malvas rum innan. Det uppdraget fick han då hårborstningen tydligen hamnat på mig).

När klockan var 13. 10 och Milton avlösare inte hade kommit än (och denna brukar vara i tid) så drog Fredrik iväg ett mess. Fick till svar att avlösare var sjuk och hade glömt kolla sitt schema (och därmed inte meddelat oss). Smärtan i Miltons ögon 😢 Han går ju liksom och väntar i dagar på detta, då det i stort sett är dom ända "kompisarna" han har.

Jag försökte snabbt få tag på dom andra två avlösarna vi har, men en hade redan en kund och den andra var i Sthlm... Så ingen avlösare för Milton denna helg 😭 Besvikelsen är så uppenbar. Man känner i hela huset hur han bygger upp en oggighet och irritation. Är glad att vi alla fortfarande var hemma. Jag satt mig i 1 timme med honom i soffan. Vi pratade filmer, kolla vad för nya dvder som kommit m.m. Sen skrevs en lista och vi skickade iväg Fredrik att hyra lite filmer. Hoppas nu att så ånga som möjligt fanns inne och att han kan få mysa lite framför en film. 💕

För lider så med honom när allt kraschar. Han ville ju inte visa sig ledsen/svag så istället blir det ofta tjafs och oggighet vilket leder till konflikter. Allt detta hade ju kunnat undvikas om vi bara hade blivit informerade redan på lorvonen idag... Då hade Milton varit lite ner förberedd och haft en chans att smälta detta. Nu får han istället reda på det 20 min efter att hans avlösare redan skulle varit här.

Usch vad jag får ont i hjärtat av sånt här... 💔

Tur Ludde kan trösta ibland (även om han mest varit dryg just idag)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nervöst

Denna söndag har det inte hänt så mycket. Blev en långpromenad på förmiddagen och sen efter lunch så kom Malvas avlösare hit, så då passade jag och Fredrik på att åka till Erikslund och ta en kaffe.
Tog en sväng till Coop innan vi åkte hem för att fixa middag, men precis när Fredrik började så gick strömmen. Vi såg att över 900 hushåll på gryta hade blivit strömlösa, så tog oss ut på en kvällspromenad med Ludde medan vi väntade på att elen skulle komma tillbaka. Lagom till vi hade gett upp (efter 1 timme) och skulle åka till McD så slog elen på igen. Men då förväntade sig ju barnen McD, så det var bara för Fredrik att handla :)


Under tiden passade jag på att baka lite. Hade övermogna bananer, så blev perfekt med en banankaka...

Nu försöker jag hålla mig vaken till "The Hustler" men känner mig trött och ofokuserad. Har tankarna på morgondagen, det är ju dags för SIP möte då. Ett gigantiskt möte med massa människor från kommun och landsting. Tanken är väl att dom ska hjälpa oss, men känns ändå väldigt nervöst. 😥


Förresten, trodde vi kommit på en smart grej. Erbjuda båda barnen att ta melatonin, och för varje kväll dom gör det så ger vi dom en slant. Kan säga att det var bara Milton som gick igång på den idén. Så han har redan frågat hur lång tid han har på dig innan han måste ta medicin :) Malva däremot, som behöver medicinen, säger bara att hon vägrar för hon vill inte bo på gatan (vilket tydligen kommer ske om vi ger henne utav våra sista pengar så vi sen inte kan betala räkningarna) 😂😂😂

Gillar

Kommentarer