Dåliga nyheter, men även en bra nyhet som tur är.

Jaha, detta höstlov började ju sådär. Inte nog med att det var svinkallt och frost när vi vaknade... Fick dessutom ett rätt kasst samtal på hundpromenaden.


Det var den fackliga representanten som berättade att hon satt i förhandlingar med min konsultchef och att dom skulle säga upp mig pga arbetsbrist... Så det gick ju jäkligt fort 😭 Det fanns tydligen inga jobb som passade min kompetens. Så det fanns inget hon kunde göra... 1 månads uppsägning. Men jag hade tillgång till trygghetsrådet, hade bara 5 dagars karens på a-kassan och skulle vara garanterad 80% av min lön från Unionen... Suck! Så det skulle göra att allt känns bättre? 😁

Så från och med 1:a dec ska jag hänga på arbetsförmedlingen 😥 God Jul liksom....


Däremot så fick jag bra nyheter direkt efter det jobbiga samtalet. Då fick jag besked att LSS hade godkänt fler avlösartimmar till Malva äntligen. Så nu får hon ha 3 timmar varje söndag precis som Milton och sen 2 timmar till en vardag i veckan... Så skönt för Malva, detta är ju den enda sociala kontakten typ. 💕 Hon blev så glad.... Så skönt att nåt går åt vårt håll i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Laila
Laila,
Vilken utförrare har ni? Vi ska också ansöka om avlösning. Men de finns ju några stlivetenligtlaila.blogspot.com/
Tennare
Tennare,
Vi använder Personstöd. Så nöjda med dem...nouw.com/tennare
Laila
Laila,
okej,har ni haft Västerås stad något.Eller har du hört någor om domlivetenligtlaila.blogspot.com/
Tennare
Tennare,
Nej, bara Personstöd. Har inte hört så mycket om andra faktiskt. Känner ingen mer som har avlösare... nouw.com/tennare
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229