Hejsa Bloggen. Jeg har tit gået og undret mig over, hvordan sådan et fint lille væsen som en kat, kan klare alt det den klarer. Deres fascinerende krops bevægelser, som kommer uden advarsler først. Billederne er af min venindes, Louise, kat. Hendes kat hedder misser, utrolig sød. Hun fortæller tit historier om denne fine charmetrold, som altid er på pletten. Hun hopper rundt, og fanger mus til den helt store guldmedalje.

Katten Misser har allerede fået en betydning på min Instagram, for hold nu op hvor er hun da bare sød. For ikke at glemme, så er hun et fantastik dyr der ikke gør nogen fortræd. Hendes vilde fangster, som hun så flinkt tager med hjem, er ikke nogen stor succes hos min veninde. Her den anden dag, så kom Misser hjem med en mus. Min veninde kan ikke fordrage mus, så hun synes bestemt ikke det var en god plan Misser havde. Haha. Hun var alene hjemme, men hun måtte jo få musen væk på en eller anden måde. Hun ventede på Misser gik ud med den igen, så kan man se hvor bange hun var for mus. Misser gik ikke ud med musen igen, tværtimod. Hun tog den med helt ind i køkkenet, super lækkert!

Det lykkes min veninde at få musen ud af huset efter noget tid, og imens hun prøvede at få den ud, så ringede hun skrigende til mig. Jeg synes det var synd for hende, men også utrolig sjovt på samme tid. :))

Synes lige i skulle have denne lille "påske" historie, god påske til jer alle!

KNUS

Likes

Comments

Hejsa bloggen.

Velkommen til denne blog. På denne blog vil der komme tanker, og ikke mindst egne personlige oplevelser, omkring de emner jeg tager op. Mange af jer undre jer sikkert over, hvorfor man vælger at blogge. Jeg har valgt at blogge, fordi jeg altid har haft en stor interesse inden for denne blogger verden. Jeg har aldrig prøvet at blogge før, så jeg undskylder hvis der mangler fejler hist og her. Jeg tænker, at de bliver rettet op på efterhånden, som jeg lærer det at blogge. :)

Så følg med hvis i har lyst og tid. :)

KNUS

Likes

Comments