Hjärtat slog dubbelt när jag vakande till ett mail där det stod att första avsnittet nu släppts.

IDAG ÄR DET PREIMÄR

Varvar mellan att vara fnittrig, svettiga handflator och nervöst flimmer i bröstkorgen. Har sett första avsnittet men tänker inte avslöja något! Blogginlägg kommer imorgon med tankar om avsnittet! Länk nedan till TV4play!

http://www.tv4play.se/program/singelliv?video_id=3848812

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Waddup bröder!
Vaknade i Luleå. American pancakes och espresso till brunch. Idag har jag varit och soundcheckat med K på punkhuset. Han ska DJ:a innan trainspotters i Luleå imorgon. Eftersom jag är ledig hela veckan tar jag mig någon cider denna torsdagsafton

Är brutalt taggad på den här helgen! Kommer bli LIT!

Likes

Comments

Igårkväll slet jag mig lös från soffan och gick på ett yogapass. Länge sedan jag kände mig så lugn och härligt trött i både kropp och sinne, sov helt stilla lugnt hela 12 timmar. Vaknade och hade ett tiotal snaps att Piteå-Tidningen hade satt mig på framsidan angående deltagandet i singelliv. Hur kul denna karusell än är så fick jag mig en nervös liten klump i magen. Själva artikeln blev jag väldigt nöjd med men började nästan gråta av bilden på förstasidan, herregud!!! Senare på dagen fick jag mens och förstod vad alla känslostormar grundade sig i så ni med livmodrar, u feel me?

Spelade in en liten Norrlandshälsning till TV4 hallå med @sarajonssonn och brände absolut mitt ansikte med eftermiddagskaffet. Vad gör man inte för konsten liksom? Håll ögonen öppna - vi kommer vara skitroliga (tycker i alla fall vi)!

... för att jag blivit äldre! Nog är jag säkert en barnrumpa vid 21års ålder och om sisådär två år kommer jag säkert se tillbaka på mig själv som naiv och ovetande. Men om jag fått chansen hade jag gärna sagt åt mitt fjortonåriga jag att känslor är nyckfulla! En motgång är inte jordens undergång och om jag är ledsen så kommer jag inte vara ledsen för alltid. Ett djupt andetag sen på't igen.

Likes

Comments

att min allra bästa vän är hemma efter tre ett tre månaders långt äventyr på varmare breddgrader. Hon är numera en hundrakronors tatuering rikare, ingen är lyckligare än jag även om jag nånstans ifrågasätter valet att skriva "kebab" på foten.

10:00 kom Piteås lokaltidning PT för att göra ett repotage om mitt deltagande i Singelliv. Steg upp åtta för att ha en timma att fixa lägenheten och en timma att fixa mig själv. Likt förbannat somnade jag i badkaret och vaknade 9:10 (it was not lit). Intressant att se hur artikeln tyr sig, kommer antagligen i morgondagens upplaga så håll i hatten!

Annars har jag följt på röntgen med Idas fot, käkat pizza i solen och nu ska jag bestämt bänka mig framför tv:n denna välförtjänt lediga lediga afton!

Likes

Comments