Här kommer det en kort historia som hände mig för många år sedan. Jag gick på en såndär "låtsas" kurs på arbetsförmedlingen. Typ en såndär "lär dig skriva cv" grej. Nästan alla mina kompisar gick där, så vi var ett litet kompisgäng som gick dit varje dag för att få arbetslöshetersättning. Hur som helst. Det exet jag berättade om tidigare som fick världens psykos en gång blåste hela stan i princip på pengar. Han var en riktig jävla idiot.

Hur som helst, en dag när vi kommer till låtsaskursen så sitter det en kille där som jag vet att mitt ex var skyldig pengar. Han satt ensam vid ett bord och sa inte ett ord. Så jag tänkte att han kanske inte skulle säga något. Jag hade fel.

När jag och mina två kompisar kommer ner när kursen är över står han utanför ytterdörren och börjar direkt skrika på mig "vart är mina pengar?!?!?". Jag förklarade att det inte är jag som är skyldig han pengar, utan mitt ex och att han gärna kan höra av sig om han får tag på mig, eftersom han är skyldig mig pengar också. Men han vägrade ge sig, och jag fortsätter gå. Tillslut säger en utav mina kompisar "men ge dig, hennes ex är skyldig hela stan pengar".

Då börjar snubben spänna sig. Och skulle försöka gå på killen som sa något, som är mycket mycket mindre än honom. Jag har spelat basket hela min uppväxt så jag ställer mig och blockar min kompis bakom mig och skriker att jag inte är skyldig han ett jävla piss, att han bara ska gå därifrån. Vid detta laget står vi utanför byggnaden, på toppen av trapporna och hela parkeringen är full med folk.

Jag ropar till honom att ska han slåss med nån så får han ta någon i sin egen storlek (mig, eftersom jag är ganska lång), och jag ser i hans ögon att han aldrig skulle våga slå en tjej. Men han försöker gå förbi mig. När jag känner att han håller på att lyckas tar jag tag i hans jacka, drar han mot mig och kastar han baklänges nerför trapporna allt vad jag orkar. Han snubblar iväg och hela parkeringen asgarvar.

Jag skriker efter honom: gå bara hem, nu har du verkligen skämt ut dig.

När jag kom hem hade jag en novell långt förlåt på facebook från honom. Vilken idiot.

Likes

Comments

Detta är en historia som utspelar sig för ca 2 vintrar sedan. Detta var under en period då jag tog otroligt mycket amfetamin (yes been thru it all, renare än ett jehovas vittne nu för tiden dock). Jag kommer nog berätta mer om amfetamin-perioden senare.

Vi festade hela tiden och sov inte alls ofta. Kanske varannan natt om man hade tur. Hur som helst. Min vän och min pojkvän var på fest hos en utav mina tjejkompisar. Hon bor på andra sidan stan och vi hade en riktigt rolig kväll. Det finns en stripp-påle i hennes lägenhet som vi alla gick loss på. Det var full fest där och sedan säger chaffören att vi måste börja åka hem. Jag och min pojkvän ville inte åka, men man var ju tvungen att ta tåget när det gick så att säga.

Problemet är bara det att "chaffören" har inget körkort och under det halvåret hunnit åka på 25 olovliga körningar och rattfyllor (japp, jag skojar inte). Bilen vi åker i var superolaglig och heltonad. Vi skulle egentligen ta en senväg genom skogen och jag insisterade på att vi skulle åka den vägen, eftersom polisen är mer i farten om nätterna och stoppar allt som rör sig. Men killen ville hem fort så han kör den vanliga vägen, med löftet att han och min pojkvän ska byta plats om polisen stannar oss. (eftersom chansen är stor att han skulle åka in på kåken med fler domar)

När vi åker förbi en busshållplats blåser vi om polisen i 190 och de håller på att stoppa en bil. Problemet är bara att de har punkt-span på den bilen vi åkte i, så de släppte bilen de höll på att stanna och började snabbt knappa upp på oss. Killen som körde är en riktig fart-dåre och har många gånger lyckats köra ifrån dem i olika fordon (bland annat motorcykel, bilar, osv)

Tyvärr var den bilen vi hade en riktigt gammal sur jävla audi. Accelerationen på den var inte alls snabb mot polisens nya fräscha bilar. De knappar snabbt in så killen kör upp på en mindre väg för att han och min pojkvän ska byta plats. Jag sitter i mitten i baksätet och försöker blocka synen för polisen. Problemet är bara det att både min pojkvän och hans kompis är nära två meter långa och inte de smalaste och smärtaste.

De försöker hoppa åt samma håll kanske 3 gånger och slår huvudet i lysknappen så alla lysen går på inne i bilen. När de väl lyckats byta plats är polisen redan bakom och de går direkt till passaserarsätet och sliter ut han som körde. De drar han i backen och slår honom medan jag och min pojkvän sitter kvar i bilen.

Helvete. Det var kört. Efter cirka en kvart kommer de fram till bilen igen och frågar min pojkvän som nu sitter i förarsätet vad vi har för oss då, och han säger något som jag aldrig kommer att glömma "vi jazzar omkring lite bara"

De tar ut honom också ur bilen och lämnar mig ensam i baksätet. Jag var livrädd. Jag var full och påtänd och det var mitt i vintern. Svinkallt var det ute och jag tänkte bara fan jag orkar inte ett till ringa narkotikabrott. Jag var helt säker på att de skulle dra med mig till stationen eftersom jag visste att det var kört för båda herrarna. Jag sitter ensam i bilen i säkert 20 minuter och försöker efter ca 10 öppna bildörren varav polisen lyser mig rakt i ögonen och skriker "GÅ IN I BILEN"

Javisst, jag gjorde som jag blev tillsagt. När det väl kommer en kvinnlig polis och tar ut mig ur bilen förhör hon mig kort, frågar vems bilen är och vem som körde och allt sånt. Jag är ingen snitch och eftersom jag inte är helt färsk när det gäller att ha med polisen att göra så sa jag att det var min pojkvän som kört, att jag inte visste vems bilen var "är nog förmodligen hans?" och de vänder upp och ner på bilen.

Jag känner hur mina ögon är vidöppna och jag känner verkligen hur påtänd jag ser ut. Jag är helt säker på att dom ska hala med mig till stationen men polisen söker bara igenom min jacka, "har du något vasst på dig?" "eeeeh, jag har ett par nycklar, räknas det?" känner igenom min kropp och frågar om jag klarar mig hem. Javisst! JA herregud jag klarar av att ta mig hem!!! får jag verkligen gå?

Nu står jag ensam mitt i natten på ett industriområde och har egentligen ingen aning om hur jag ska ta mig hem. Jag börjar gå i riktningen hemåt och ringer min tjejpolare som vi varit hos i panik. Hon föreslår en taxi så jag ringer en taxi.

När jag kommer hem har jag sån panik att polisen ska följa med min kille hem, även fast vi sagt att vi inte var tillsammans och annat. Så jag börjar samla ihop allt pulver, allt röka, alla pipor, ALLT som fanns hemma. Tog hunden i kopplet och drar med han ut i skogen och börjar gräva ner allt. När jag kommer hem ringer först min kompis och säger att dom skjutsat hem honom, att det var han som åkt på den olovliga körningen eftersom de sett allt. (givetvis)

Cirka en timme efter det kommer min kille hem.. Utan polisen. Med ett ringa narkotikabrott. Tack och fucking lov att jag klarade mig den gången från böterna. Helt otroligt var det dock att dom lät mig gå, jag var så uppenbart påtänd.

Likes

Comments

Igår när jag var på puben med min kompis så träffade jag på två gamla "kompisar". Detta fick mig att tänka på en historia som hände för några år sedan som jag bara måste dela med mig av. Den ena av dessa var verkligen en gång en kompis till mig. Den andra har jag aldrig gillat riktigt.

Detta utspelar sig för ca 4 somrar sen. Då vi bodde 4 personer, en katt och en hund i en etta. Som sagt, jag har fått klara mig själv sedan jag var 16 år så jag har bott på lite shady ställen kan man ju lugnt säga. Det var jag och mina 2 bästa tjejpolare och en utav deras pojkvänner som satt utomhus, solade oss och söp på en vinbox.

Min bästa tjejpolare var tillsammans med ett riktigt svin vid denna tid och det hade just kommit fram att han varit otrogen med en liten horbrud som ingen av oss gillar. Hur som helst, vi börjar dag-dricka där vid typ 12 på dagen. Vi var pissed off, försökte stödja våran girlfriend som var helt jävla förstörd för att hennes svin till kille knullat en ful liten horunge. Ju längre tiden gick desto mer fulla blev vi, och där vid 6-7 när vi gick inomhus var vi vid den punkten att vi bara ville dräpa denna hora.

Så vi ringde till en kompis till oss som just fått tillbaka sitt körkort efter att ha gjort pissprov i över ett halvår eftersom att han tappat det pga kört bil och rökt gräs. Så vi ringde till honom och bad om skjuts till vart denna stackars brud bodde. Vi var helt inställda på att spöa upp henne rejält.

Tyvärr satt den "kompisen" jag tyckte mindre om i framsätet av bilen och jag och brudarna tröck in oss i baksätet. Han blastar metal musik det högsta han kan och jag kan säga att stämningen är helt totalt kaos mellan oss, eftersom vi taggat upp en hel dag på att spöa en liten fitta. Jag sitter i telefon med stackars brudens kompis och ber honom sänka, men han vägrar. Han bara höjer musiken. Sedan börjar han snacka skit om SSU, och jag var så taggad vid detta laget att jag skrek att jag var mer i SSU och att han bara skulle hålla igen käften. Jag försöker höra vad tjejen säger i andra änden av telefonen och jag försöker om och om få honom att sänka musiken. Han vägrar.

Så tillslut blir jag så less, och jag sitter vänster bak. Jag blir så fruktansvärt förbannad så jag kastar mig fram mellan säterna och råkar sätta mig på handbromsen. Mina brudar försöker dra bak mig tillbaka till baksätet men jag är så fruktansvärt less på den jävla idioten som vägrade sänka musiken, så med vänster arm slår jag bakåt för att inte brudarna ska få tag i mig samtidigt som jag armbågar idioten i framsätet med högerarmen allt vad jag orkar.

Eftersom jag satt mig på handbromsen håller vi på att köra av vägen men vid detta tillfälle är jag bara inställd på att armbåga skiten ur idioten i framsätet. Jag slutar inte fören han får tag i min arm och böjer den bakåt tills jag stukar den. Då sätter jag mig i baksätet igen.

Vid detta laget är vi framme vid den brudens hus vi skulle spöa, men hon vågar självklart inte komma ner och porten är låst. Så hennes kompis kommer ner och vi knuffar omkring henne litegrann (inget illa) och sen så sätter vi oss i bilen igen och ska åka hem. Vid detta laget har jag lugnat ner mig eftersom jag armbågat skiten ur idioten i framsätet.

När vi sätter oss i bilen säger idioten något som gjorde mig mer förbannad än nåt annat "oj jag visste inte att du var A-s flickvän, förlåt" Jag gick loss och skrek att han ska fan respektera mig oavsett vem jag är tillsammans med. Idioten.

Någon vecka senare kommer han förbi lägenheten för att träffa min dåvarande pojkvän och då ber jag om ursäkt för hur jag betedde mig, då sa han "Jag har varit dryg många gånger, men det där är första gången jag fått stryk för det"

Hahahaha! vilken jävla dag det var.

Likes

Comments

I mitt smutsjobb ringer det ofta människor som sitter i garderober, eller ligger bredvid frugan och kan därför inte prata. Detta är inte mina favoritkunder, just eftersom det är otrohet om något. Dessa människor får mig att bli så arg på det manliga könet, att de inte bara kan hålla sig till en fru.

Ett märkligt samtal jag hade för ett tag sen var en kille som satt i en bil. Jag hörde billjuden och jag börjar med min vanliga harang om hur våt jag är blablabla. Han är väldigt trevlig, det kan jag inte säga något om. Men efter ett tag av prat så slänger han ur sig helt random att han sitter på parkeringen nedanför sin kompis och är på väg hem till sin fru. Jag pratar vanligt snusk med honom i säkert en timme och helt plötsligt lägger han på.

Märkligt, tänkte jag. Sedan ringer han tillbaka ca 20 minuter senare. Då visar det sig att hans kompis hade sett att han inte åkt från parkeringen och trott han fått bilproblem. Jag kunde inte hålla mig, jag asgarvade i säkert 3 minuter och frågade "blev du påkommen" varav han svarade att han hunnit gömma bort kuken.

Så han har tydligen nu bytt parkering och vi fortsätter att prata snusk. Då säger han plötsligt: "vänta min fru ringer" och sätter mig på "hold" i flera minuter. Mina minuter tickade in och det gjorde mig givetvis väldigt glad. Eftersom varje talad timme betalar mig en väldigt bra summa. Tillslut kommer han tillbaka till luren och vi pratar i kanske en kvart till. Då sätter han mig på hold igen, och när han kommer tillbaka frågar jag: var det frugan igen

Varpå han svarar att hon är skitsur och undrar vad som tar så länge att komma hem. Jag kan inte annat än garva och pratar säkert en halvtimme till. Sedan säger han att han nu måste gå in till sin fru som är helt tokig vid detta laget, men att han ringer upp så fort han kommit in och hunnit in på toan. Visst säger jag, minuter är alltid bra.

Men jag loggade ut direkt efter det samtalet. Jag ville inte prata med honom när han sitter på toan och viskar med frun ute i huset.

Likes

Comments

Min kille är inte hemma för tillfället och detta gör min påsk otroligt ensam. Jag hatar när solen kikar fram och man ska obligatoriskt vara "glad" och "lycklig"

Men om man inte är det då? Jag firade långfredan med att gå med min bästa kompis till den lokala puben, vann 500 kronor på automaten och drack en hel vinflaska själv.

Sist jag träffade min psykolog tyckte hon nästan att jag borde lägga in mig på psyket. Något som jag aldrig skulle göra. Jag har för mycket att ta hand om här hemma. Bland annat mina djur och mina blommor, som just nu är det viktigaste i min tillvaro då min ångest gör små moment (som att gå till affären) väldigt svårt. Om jag inte är full. Då går det helt okej.

Min mamma ringde och berättade en otrolig historia idag. Hon hade hittat en orm på ca 1 meter (!!) under sin svärmors köksbord. Tanten hade inte ens förstått vad det var och morsan hade huggit huvudet av den och kastat ut den. Min mammas svärmor bor som en hoarder (ja, som det hemska programmet som går på fox) och ormäcklet har förmodligen nått bo nånstans i en skrothög. Usch! Tur man har en morsa som är jävligt bad-ass.

Nu ska jag försöka somna igen, vilket jag försökt nu i 2 långa timmar. Insomnia is a bitch.

Glad påsk till alla som har psyket till att njuta av den! Tiill er andra - keep on, keeping on. <3

Likes

Comments

Vid denna tid i mitt liv brydde jag mig inte ett skit om mig själv eller andra. Jag var otroligt deppresiv och ville bara att livet skulle ta slut. Nu ska jag berätta en historia om en väldigt galen grej som hände mig. Detta var många år sen så jag känner mig lite mer komfortabel att prata om det. Men jag har enbart berättat det för några få människor jag verkligen litar på i min närhet.

Jag och mitt ex bodde i en liten etta som var skitig som fan. Vi var helt beroende av spice och rökte bong. Hela tiden. Detta var fortfarande på tiden man beställde påsar på internet och vi hade beställt en ny sort, som hette Eclipse. Jag hade rökt eclispe förut och jag visste att det var starkt som fan, men han hade aldrig provat det.

Mitt ex var utländsk och hans familj var alla inbjudna på släktträff. Vi åkte tillbaka till vår lägenhet med hans kusin för att få festa lite ifred, och för att hämta mer smuts. Vi åkte direkt och köpte en påse eclipse och vi sitter och spelar NBA på playstation 2. Han frågar hur starkt han ska mecka och jag säger max en 0.1 på en cigg. Eftersom det är starka grejer. Som fan.

Som vanligt lydde han inte mitt råd, utan meckade och tände första bongen. Jag var mitt inne i playstation med hans kusin så jag tänkte inte så mycket. Han rökte första bongen och går in i köket.

Plötsligt hör jag hur ett glas krossas. Jag vänder mig om (för man såg in i köket från soffan vi satt i) och mitt ex bara står där. Jag frågar hur det är med honom men han svarar inte, så jag går in i köket. Då börjar han trampa omkring i det krossade glaset och jag förstår att något är väldigt fel.

Jag drar upp honom på min axel och säger "vi måste gå och lägga oss nu" och försöker släpa honom till sängen. Eftersom han var större och tyngre än mig så gick han på ovansidorna av fötterna (ja jag skojar inte). Medan detta händer sitter hans kusin kvar i soffan och förstår inte, eftersom vi pratar svenska och han endast pratar engelska.

Jag får honom in i sovalkoven och lägger honom ner. Säger att allt kommer bli bra och att han bara behöver sova. Då helt plötsligt tar han tag i mig, och kramar om mig HÅRT. Alltså inte på ett kärleksfullt sätt, utan han kramar mig verkligen HÅRT. Och så börjar han skratta. Inte ett vanligt skratt, utan ett demoniskt skratt. Det var det värsta skrattet jag någonsin hört, det lät som att det kom från en skräckfilm. Så jag slänger honom ifrån mig på sängen och han faller ner på golvet och börjar krampa. Jag blir helt förstummad, vet inte vad jag ska göra. Han ligger och krampar nedanför sängen och greppar tag i en lampa som står på sängbordet och börjar slå sig själv med den i huvudet.

Jag är helt jävla stunned och springer ut till hans kusin och försöker förklara vad som händer på engelska i mitt förvirrade tillstånd. Då ställer sig mitt ex upp och springer mot fönstret. Vi bodde på högsta våningen och han tänkte verkligen hoppa. Hans kusin tar tag honom i ett polisgrepp på golvet och skriker "call the ambulance" medans mitt ex dunkar sitt huvud i golvet om och om igen. Det är blod överallt, precis i hela lägenheten och jag ringer 112

Kärringen som svarade i telefon fattade absolut inte situationen "lägg honom i framstupa sidoläge" sa hon till mig. Jag svarade men hör du inte hur han skriker???? Jag gav henne adressen, bad henne skicka en ambulans och la på. Jag står inne på toan och pratar med 112 eftersom mitt ex skriker och skrattar så jag inte hör vad de säger, och när jag kommer ut från toan börjar han äntligen lugna ner sig.

Samtidigt som jag inser att jag både har bong, spice och piller i min lägenhet. Jag kastar in allt i garderoben fast hans kusin sa "flush all". Som den pundaren jag var då så kunde jag bara inte förmå mig att göra det, så jag kastar in bongen med vatten i plus alla piller och allt röka i garderoben och slänger ett täcke över. Då inser jag också att jag inte kan ha in ambulansen i lägenheten, eller polisen. Eftersom jag förstod att de skulle skicka båda.

Så jag säger till mitt ex "vi går till affären och köper en dricka" och han väck som han är tror ju på mig. Hela han var täckt i blod från topp till tå och det var jag också. Jag drar honom ut i hissen och går ner för att vänta på ambulansen. När vi kommer ner för trappen står redan polisen innanför porten och jag antar att de kommit för vår skull. Så jag typ skriker till dem "hjälp mig, vart är ambulansen??"

Då säger polisen att de är i den lägenhetsbyggnaden av helt andra anledningar. Det var inte ens oss de skulle till. Men vi får ut honom genom porten och polisen väntar med oss till ambulansen kommer.

När ambulansen kommer är de inte säkra ens på vad han har tagit, de beter sig som att de är rädd för honom. Vid detta laget har han börjat lugna ner sig så jag gör allt för att inte försöka få upp dem i lägenheten. Så jag säger: det är nog bra nu, jag ska ta upp honom och duscha av honom. Fattar ni, ambulansen ville inte ens RÖRA i honom. Jävla idioter.

När vi kommer in i porten igen ser jag att han torkar sig massor om hakan så jag säger: få se. Då visar det sig att han har ett hål i hakan som är det äckligaste jag någonsin sett. Och det pumpar ut blod ur det. Så jag springer ut och vinkar in ambulansen igen och säger att han måste in och sy. Jag följer med i ambulansen och fick sitta fram. Det första mitt ex säger till mig när vi är vid akuten är "gumman! jag kan känna mina ben igen!"

Vi sitter på akuten i 3 timmar. Och väntar på att någon ska komma och sy. Till slut börjar blodet bli rosa så jag går in i deras fikarum och skriker att han fan håller på att förblöda och att det är bäst att någon kommer och syr nu. De säger att de inte har någon läkare på plats men jag insisterar, att någon måste ju ha kompetens nog att kunna sy ett sår. Så det kommer en undersköterska och visar mig hur man syr ett sår, och sen hur man sprättar stygnen.

Äntligen fri. Tänkte vi. Inte en krona, inte ens en tjocktröja (för vid detta lag var det natt) så vi tar en springtaxi hem.

När vi kommer hem har hans kusin städat upp allt blod och jag sätter mitt ex i duschen och försöker duscha av honom så gott det går. Han skriker av smärta från alla sår där han slagit sig. Och hans kusin hade moppat upp det mesta av blodet.

När jag flyttade ut ungefär ett halvår senare hittade jag fortfarande blod på sladdar och grejer man inte tänker på från den insidenten. Stackars hans kusin. Vilken "fest" han fick.

Once again kids, dont do spice. Whatever u do, rök hasch istället.

Likes

Comments

En utav mina stammisar på linjen är en rapper. En halv-känd rapper som kör kartellen stilen. Inte min stil, eftersom jag älskar hiphop men tycker den mesta svenska hiphop är skit. Riktig skit.

Tro det eller ej är det många B-kändisar som ringer till linjen. Antar att de gillar att det kan vara "anonyma". Och eftersom de är B-kändisar är det massa brudar som vill ha dem bara för det de gör. Jag har en annan stammis som är en känd DJ, men det tänker jag nämna i ett annat inlägg.

Hur som helst, denna halv-kända rappare ringer mig på nätterna då han är full och påtänd och typ känner sig ensam?? Jag har pratat åtaliga timmar med honom, och han är helt jävla störd i huvudet. Han fantiserar om att binda fast mig och piska mig och massa annan galen skit. Eeh, eftersom jag inte får lägga på så kan jag ju inte lägga på när de blir läskiga, utan jag säger ifrån.

Och det älskar han tillochmed även mer. Han älskar när jag säger ifrån, min profil är "dominant" så jag får faktiskt säga ifrån. Jag brukar plåga honom med saker som att "det är jag som kommer binda dig och smiska dig tills du är röd".

Once again, ja jobbet är dirty som fan. Det är low-life shit. Men det är bra pengar, särskilt när folk är påtända och kan babbla i cirklar i timmar. Hur som helst råkade han en gång röja sin identitet till mig då han spelade en låt jag kände igen. Jag frågade om han var på samma skivbolag som kartellen men det var han tydligen inte. Han hade bara stulit deras "stil".

Jag har pratat med denna människa i timmtal, han brukar göra freestyles om mig. Han har tillochmed sagt någon gång att han ska göra en låt till mig (eller till min profil). Om det blir sanning lär vi väl märka. Men damn samtalen kostar 20 kr i minuten. Stackars ensamma människor där ute.

Denna människa har alltid fått mig att tycka synd om honom. Han är ju helt jävla störd i huvet. På riktigt. Eller det kanske finns kvinnor som vill bli i princip misshandlade under en sexakt. Jag är inte en av dem. Jag vet vem han är nu, för han avslöjade sig själv. Men jag kommer aldrig röja hans identitet för då skulle jag förlora mitt jobb, dessutom så är det bäst att han får vara "anonym" som han så gärna vill. Nej fy fan för människor vad vidriga dom är.

Jag älskar sex, men jag är den dominanta. Det är jag som styr. Jag rider gärna osv, men när man jobbar på en linje spelar man ju en roll. Man är en "profil", man är någon helt annan. Och man får aldrig lägga på så länge inte människan pratar om något olagligt. Vilket han aldrig gjort, bara helt jävla körd i huvudet. Nä fy fan för mitt telefonjobb,

Likes

Comments

Jag har blivit sjukskriven på obestämd tid. Det gör mig dock egentligen ingenting eftersom mina ångestattacker kommer ganska ofta.

Jag väntar på remiss till en specialläkare. Just nu är mina mediciner Cymbalta och Zyprexa, men jag behöver något som stoppar ångestattackerna vid behov.

Jag har varit inkopplad med psykiatrin sen jag var 15 år och mina ångestattacker har nyligen börjat komma tillbaka.

Jag är otroligt glad och tacksam att jag sökte hjälp från psykiatrin. Det är så skönt att veta att man inte är ensam.

Likes

Comments

Idag vaknade jag tidigt. Kanske beror det på mitt höga intag av vin igår. Tänkte skriva en rad av det mest bisarra som hänt i mitt liv. Detta var under spice-tiden, som jag har valt att kalla den.

Jag och en god vän till mig sitter och röker hos honom, som vanligt. Och då vill jag påpeka att han är en äldre kompis till mig. Det vill säga vuxen. Han är gay och hans pojkvän har inget emot att vi röker hasch så vi var tvungen att ljuga om vad det var vi egentligen rökte.

Tyvärr hade hans pojkvän sin bror på besök, som rökt hasch nån gång för 20 år sen typ. Vi sitter och röker som vanligt och låtsas som att det är cannabis vi röker. Helt plötsligt tar han jointen ifrån mig och suger i sig 5 djupa bloss. Jag och min vän tittade på varandra i panik. Det var för sent att säga vad det var han egentligen rökte, och var man inte van vid spice var 5 bloss av mitt dunderstarka spice alldeles för mycket.

Jag blev helt lamslagen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Inte min vän heller. Det var redan för sent. Min vän ropade "ta inte mer än 2 bloss!!!!" men han totalt ignorerade det och sög i sig minst 5.

Vi fick panik. Jag hade panik, och min vän hade också panik. Vi satt och drack nödraketer och försökte keep cool. Jag har aldrig svept en öl så fort, för man kan psykosa rätt rejält på dendär jävla kinesiska skiten. Om man inte är van, särskilt om man blandar med alkohol.

Efter ca 5 minuter när effekten börjar komma från honom mumlade han något om att han var trött och var tvungen att gå och lägga sig. Så vi hjälpte honom till närmaste säng och han slocknade direkt. Tack och fucking lov! Det hade kunnat gå så illa.

Detta är något jag skäms innerligt över. Och det är en historia jag aldrig berättat för någon förut. Men gud vad tur att allt gick bra ändå, det hade kunnat gå åt helvete.

Likes

Comments