Dom som är med i låten är "Alibi, Rico Won, Gigo, Adoo, Lani Mo, Sam-E, Parham P, Ivo, Flame, Meta Four, Vic, Del & Sick Art."

 

Första låten från det kommande Mixtapet "LA VÄSTRA NOSTRA" som väntas komma till våren 2012 med enbart rappare från Västkusten. Från State Ave's ( Medborgarskolan Väst) studio i Göteborg togs intiativet av Alibrorsh att samla dom rapparna som fanns i lokalen till att göra någonting för att förena Göteborgs scenen. Tyvärr får ju självklart inte alla rappare från västkusten plats på en och samma låt men vi hoppas på att kunna göra flera cyphers i samma kaliber som denna. Så big ups till dom som inte fick plats ! och ett stort tack till Blakklight som ställde upp med videoinspelningen och redigering. Producerad/inspelad & mixad av Ali ( Alibrorsh) Jammali för State Crown music group 2011


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför tänkte du/ni gå in i min dagbok å läsa mina innersta tankar utan å fråga? haha som jag ens skulle ha en dagbok, men om du ändå har snokat så här långt kan du lika gärna fråga mig vad du vill veta i ett mess istället :) ;)

Likes

Comments