Så fik jeg endelig lavet vores soveværelse om til tøseværelse til mig og Sia. Planen var at vi skulle bruge soveværelset hvor kun en boxmadras til mig skulle være, så der kunne blive plads til vugge og kommode til Sia. Som nævnt tidligere så er vi lidt udfordret på plads og natteaktivitet fra de to små drenge. Nu kan jeg få fred og ro herinde til at sove sammen med hende, og drengene må så gå til far om natten som skal sove pt på sofaen ( sovesofaen duede ikke - det er en anden historie ) Men planen er at få bygget et soverum i stuen - Hvor jeg så med tiden flytter ind så vi kan lege mand og kone igen :-)

Jeg har valgt at male hele rummet i en mørk grå farve fra www.flugger.dk Farvekoden hedder IN-734 og er en glans 10. Vuggen er fra Hoppekids og kan senere laves til en lille sød bænk - genialt. Jeg skule finde den helt perfekte lyse sengerand til vuggen og det var bestemt ikke nemt. Det lykkedes mig så at finde en smuk naturfarvet økologisk vuggerand hos Aniel.dk Den er i det fineste bomuldssatin på den ene side og plys på den anden side. Kommoden er fra Ikea - den har jeg valgt at male en smuk varm rosa og så har jeg sat nye greb på så den har fået et vintage look. Grebene kan jeg ikke huske hvor jeg bestilte - men jeg googlede mig frem til dem. Jeg er ret vild med de lyse nuancer kombineret med den dominerende mørke. Jeg har købt flere produkter fra bla. Konges sløjd, både sengetøj, stofbleer, badelagen og meget mere. I finder et stort udvalg hos chickids.dk


De forskellige produkter kan købes ved at trykke på navnene:


Vugge

Sengerand

Sengetøj, badelagen mm


Gardinerne er fra Jotex.dk dem har jeg valgt i en lys hør agtig kvalitet, sammen med en guld gardinstang. Knager og bøjler er ligeledes holdt i guld. Synes det giver at smukt feminint udtryk til de mørke vægge. Fjeruroen, kurven og tæppet er fra Netto. resten kan købes her:


gardin og gardinstang

Enhjørning

BøjlerJeg håber i kan bruge inspirationen :-)


Kærligst Karina

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag var jeg forbi scannings klinikken Cyclus i København, for at få foretaget en trivsels og 3D scanning af lille Sia. Selvom jeg er 35 uger henne og det er lidt sent for en 3D scanning - Så var vi super heldige med resultatet. Mængden af fostervandet var højt og der var stadig plads rundt om hende, så vi kunne få nogle skønne billeder. Hos klinik Cyclus er de super dygtige til netop 3D scanninger - her er personale som har mange års erfaring og på selve klinikken over 10 års erfaring. Stemningen er skøn og jordmødrene helt fantastiske.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har været ekstrem nervøs i denne her graviditet. Bekymringerne har været mange og jeg har hele tiden frygtet at noget ville gå galt. Måske er det alderen, måske det, at det er min længe ventede pige eller også bare det, at det er 4. gang - uanset så har det at kunne blive scannet, hjulpet mig meget. At se hende ligge der i dag, sund og rask - med tykke kinder og et taljemål på 13 cm - gjort mig så rolig. Og jeg føler mig nu helt afslappet til at kunne nyde de sidste 5 uger.

Klinikken har både afdeling i Århus og København - og den får mine varmeste anbefalinger. Faktisk var det også her jeg fik mine kønsscanninger af Villum og Bille. I kan se mere om tider og priser her

Armen se hende lige.... Jeg er knusforelsket i det skønne tykke ansigt, og hun ligner Bille på en prik. På den almindelige 2D scanning kunne vi se at hun har masser af hår ligesom sine brødre. Nu er det bare at nyde de sidste 5 uger og glæde mig til jeg skal holde hende i mine arme.

Likes

Comments

Jeg er nu gået ind i uge 34 og spændingen stiger for at se min lille pige. Jeg har været meget nervøs hele denne graviditet, hvorfor ved jeg ikke - Men selvom det er 4. gang så er det altså ikke fordi man bliver mere hardcore, tværtimod. Jeg har været mere syg, haft flere bekymringer og skavanker jeg ikke havde med drengene. Men Baby har det godt og trives i min efterhånden ret så runde store mave.

I det øjeblik vi fandt ud af at vi skulle have en pige var vi slet ikke i tvivl om hvad hun skulle hedde. Lige fra dengang jeg ventede Villum var vi vilde med dette navn. Vi var på ferie i Kroatien uvidende om hvilket køn vi ventede - og nede på stranden rendte den sødeste lille udenlandske pige rundt, og hun hed Sia. Vi blev hurtigt enige om at det var pige navnet til vores kommende baby. Men istedet kom Villum og herefter fulgte Bille, så NU skulle det være. Hun skal hedde SIa bare fordi det føles helt perfekt og så skal hun hedde Emma efter min mormor som desværre ikke er her mere. Modsat drengenes navne som alle er af Dansk gammel oprindelse vil hun få et mere udenlandsk navn men navnet Emma vil så udgøre den danske tradition. Så altså - vi skal have os en lille Sia Emma og vi glæder os helt vildt til at møde hende.

Likes

Comments

Jeg har brugt denne uge på at pusle lidt med et IKEA dukkehus. Det er ikke helt færdigt endnu, men her får i lige en midlertidig opdate på projektet.Jeg havde et træhus fra IKEA stående i kælderen som var perfekt til mit projekt. Jeg besluttede mig for at ydersiden skulle males sort, herefter er lofter, gulve og de høje paneler blevet malet hvide. Vægpanelerne har jeg lavet af ispinde og små krea pinde, begge dele købt i vores lokale hobby butik. det blev limet på og herefter malet. I samme butik fandt jeg også de smukke hvide fyldningsdøre. Tapetet er små ruller købt hos farvehandleren - der findes et hav af dem og bonus er, det er selvklæbende papir, så altså lige til at sætte på væggene.

Jeg mangler stadig lidt i underetagen, bla vil jeg gerne have lavet en trappe til første salen, en knagerække samt et entre tæppe.

Hør madrassen og sengehimmel har jeg selv syet af små stof rester jeg havde liggende. Himmelen er syet fast rundt om noget bøjeligt guldvejer. Jeg håber i kan finde lidt inspiration i projektet og glæder mig til at vise jer mere når tiden er til det :-)

God weekend <3

Likes

Comments

I går havde jeg 3 af mine skønne veninder hjemme til fødselsdags tapas. Der går desværre alt for længe imellem disse hygge aftener, nu vi alle har travlt med hhv børn og karriere. Men en ting som jeg især elsker ved mine veninder er at vores venskaber er så u komplicerede, ingen skal "stå skoleret" over for hvad man har fortaget sig de sidste 3 måneder eller hvorfor man ikke har ringet osv. Vi respektere hinanden og hinandens liv! Snakken og hyggen kommer helt naturligt og vi griner, drikker vin ( ikke mig selvfølgelig ), spiser os meget mætte og nyder hvert et minut.

Jeg havde besluttet mig for at vi skulle have Tapas bestående af oste, pølse og laks og bordet var dækket enkelt med lækre hørservietter fra Ellos - dem kan i købe her og så har jeg netop fået sat den fine lysekrone fra Jotex op. Den fik et par grene på, men senere skal den pyntes med gran og euqalyptus. Den kan i købe her


Ha' en dejlig søndag

Likes

Comments

Jeg er faldet pladask for dette smukke æstetiske spanske brand LITTLE CREATIVE FACTORY - med deres vision om bæredygtig langsom mode og sans for lækre detaljer og unikke designs, er dette uden tvivl et mærke som er kommet for at blive. Jeg er ihvertfald fuldstændig forelsket i deres aw17 kollektion " we are the dreamers " Her er hvad de selv siger om deres vision:


Once upon a time a girl called Ona dreamed of opening a factory in Barcelona where clothes for children between 0 and 99 could be made. She wanted her garments to dress the most creative of minds and decided that her designs would be unique pieces produced in one of their workshops in Barcelona, always following the philosophy of "slow manufacture", "0km" and "less is more".

THE BARCELONA STAMP

The Barcelona stamp defines who we are, what we do - our ethics and philosophy - and our desire to work for the planet and its inhabitants in a sustainable way. It is not just a matter of fashion. The concept of "Slow Manufacture" and "0km" are values we believe in, values that we want to transmit to our customers and values towards which we uphold. There is nothing better we can do for our children than to preserve their future.


Jeg startede med at bestille to styles hjem men måtte altså klikke lidt flere hjem fra den snart udsolgte kollektion. Så dem venter jeg spændt på posten kommer med. Jeg har bestilt lidt mere lækkert til baby S men også et par cool overalls til drengene. I næste uge vil der være fede rabatter i forbindelse med Black Friday, og for at få tilbuddene og nyhederne først kan i tilmelder jer nyhedsbrevet - det kan gøres her

Likes

CommentsJeg har altid været meget opmærksom på de ting som kan være med til at skabe astma, allergier osv hos baby, i mine graviditeter. Vi ryger ikke, bruger ikke parfume cremer osv, og ingen hårfarvning eller lign. Og alligevel så er Bille løbet ind i astmatisk bronkitis. Min første tanke var om det var noget jeg havde gjort forkert ? men jeg ved jo godt at man aldrig helt kan helgardere sig mod alle disse sygdomme.


Første gang vi oplevede et anfald på Bille var i sommers. Faktisk var det mine svigerforældre som opdagede det. Vi var til bryllup og Bille og Villum var hos farmor og farfar. Bille havde en forkølelse men også en u-updaget halsbetændelse ( vagtlægen havde tilset ham og ikke opdaget betændelsen ) Senere på aftenen reagerede min svigermor på at Bille var ekstremt anstrengt i sin vejrtrækning, hun kontaktede vagtlægen igen som sagde de stille og roligt skulle køre til Næstved børneafdeling. De suser afsted og da de ankommer er hans vejrtrækning så slem at lægerne sagde "i skulle have ringet 112" Bille fik maske og medicin og blev stabiliseret natten over. Det var så her de opdagede at Bille havde en halsbetændelse som de straks satte i behandling. Ros til det fantastiske personale på Næstved børneafdeling.


Efterfølgende har vi haft 4 anfald mere, nu har vi så efter vi selv endte på sygehuset med ham, fået maske til hjemmebrug så vi selv kan starte akut behandling op. Det kommer hver gang i forbindelse med en infektion/forkølelse men hver gang er det lige svært at vide om vi skal starte op eller ikke og trækker han vejret normalt nu eller ej. Vi er helt fremmede i det her og føler vi famler lidt i blinde. Bille er en stærk frisk dreng så han kører bare på og det kan nemt være svært at gennemskue, at han faktisk er syg. Vi håber han kommer til at vokse sig fra det, hvilket vi har fået af vide de fleste gør, men det bliver uden tvivl en meget lang vinter med snot hoste og maske, øv.


I dag har Bille været hjemme pga. af bronkitisen - Han er heldigvis en glad og nem dreng så vi har hygget, tegnet, spist kage og sovet lur. Jeg er stadig lidt for skeptisk med at sende ham i vuggestue når han skal have maske hver 3. time så han bliver hjemme hos mor de næste par døgn.Likes

Comments

Jeg sidder og skal skrive mit første indlæg på min nye blog - og jeg må indrømme det er lidt grænseoverskridende. Jeg har aldrig set mig selv som en dygtig "skriver" men snakke derimod - DET kan jeg. Nå men nu er jeg igang og vil lige starte med at skrive lidt kort om mig selv til jer der ikke kender mig endnu. Mit navn er Karina og jeg er tæt på 34 år ung. Jeg er gift med min mand Morten aka Jaser ( det er det han bliver kaldt og det navn som i fremover vil møde ) Hvor mange år kan jeg ikke huske da vi KUN er viet på rådhuset og jeg endnu ingen ring kan skimte på min finger ( bitterhed kan forekomme ) og vi har været sammen i ca. 13 år. Sammen har vi vores skønne drenge Sofus 8, Villum 3 og Bille 2. Vi bor til leje i et alt for lille rækkehus, venter barn nr. 4 og vi er lykkelige. Jeg er en sucker for lækkert og anderledes børnetøj, interiør, loppefund og diy. Min kreative hjernehalvdel er den som styre mig sammen med den spontane del. ikke altid en god kombi, men jeg vælger at se det som min fordel.

Som mange af jer har opdaget så venter vi en pige til februar. Hun var på ingen måder planlagt og det hele startede ret kaotisk ud ( det vil jeg komme nærmere ind på en anden gang ) Men jeg er jo fuldstændig vanvittig lykkelig over at jeg ENDELIG får min pige !!! Og ja det tør jeg godt sige højt.

I dag er det søndag og vores weekend har været en dejlig rolig en af slagsen. Ingen planer andet end god middag hos mine forældre i går. Drengene er ekstra trætte i dag da de jo kom sent i seng og stadig ikke har indfundet sig med vintertid, så vi står tidligt op her i huset. Formiddagen er blevet brugt i byens park, hvor ænderne blev skræmt godt af Bille som jagtede dem rundt. Nu sover både V og B og de store er hos sviger og se fodbold. Bille var iført uld fra top til tå og se nu den mega søde lamme hue - den og trøjen er fra okker-gokker Et fantastisk dansk mærke med en masse historie. I kan købe huen her her og trøjen her

Håber i nød at læse med.....


Kram fra Karina

Likes

Comments