Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

UHej!
Tyvär ska vi sluta blogga. Det har varit på gång ganska länge. Har verkligen inte känt motivationen eller hunnit med. Tror inte att vi börjar igen men vem vet!
//NK

Likes

Comments


Såå, Nu ska jag plugga Biologi tills jag somnar...Juste..Det gör jag ju bara av att öppna boken //K

Likes

Comments

2014 kommer den här lilla saken ut! Apple kommer med en "iWatch" den är inte färdig utvecklad än men den finns överallt på Google så det är bara att gå in och läsa.

Vad tror ni? Skulle ni köpa den? //K


Likes

Comments

Hej!
Har funderat jättemycket på vad jag ska ha för hårfärg. Jag ville verkligen ha brunt hår men saknar det blonda mycket. Men saknar ju det bruna också mycket!
Sån himla beslutångest.
Jag vill heller inte slita på det för mycket!

Tyckte hennes hår var jättefint och skulle lugnt kunna ha så. Kanske ska satsa på det? Vad tycker ni?Likes

Comments

Så sjuk sommarvärme är det ute. Ska sätta mig ute med lite gott och plugga när jag kommer hem.
Hade min sista Fysik lektion idag med 👉😍
//K


Likes

Comments

Fett lazy day idag. Har så sjukt många tråkiga lektioner. Men det är bara att hålla ut. Drar till gymmet med Norea efter skola så man får något gjort iallafall. Puss!
//K


Likes

Comments

Hejhej!
Efter skolan stack jag till stan med Julia och Lovisa. Vi stannade ganska länge i skolan även fast vi slutade tidigt. Julia skulle ladda sitt buss kort och sånt!
Sen stack vi hem till mig och chillade mest!

Nu måste jag plugga det sista på alla läxor!
//NLikes

Comments

Taggar så sjukt galet jävla mycket till sommar! Är inne på we ❤ it fleeeera gånger om dagen och kollar bilder. Åhh, Bara någon månad kvar ❤💚💜💙💛
//K
Likes

Comments

Sååå, Efter en hel dag hos både frissan och hemma så är mitt hår iallafall ljusbrunt. Ett steg närmare blont wink Haha. Fick först hårfärg av frissan som vi kunde ta hem världens bästa färgmärke så självklart var det bra wink Kom hem och blandade ihop hårfärgen tog först halva i hårbottnen och duschade sen tog jag resten i längderna. Har iallafall lärt mig att ALDRIG avfärga hemma igen. Haha, puss //K

Det är ljusare irl

Likes

Comments