Jeg har længe haft udkig på et af disse skønne armbånd. Men, men, men. Materialer er jo dyre, indtil en dag da jeg fandt min famle nøglering.

En gammel nøglering kan skabe et fantastisk udtryk. Her har jeg brugt forskellige størrelser

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Mmmmh findes der noget bedre end en skøn sandwich? Nej vel. Denne her er simpelthen fantastisk. Lækker, sprød, det hele. Men nu til den simple opskrift.

- grov/Hvidt flutes
- spinat eller rucola
- avokado
- chorizo
- peberfrugt
- pesto (eget valg)

1 skær brødet over og smør pesto på.

2 læg salat, peberfrugt, chorizo og avokado sammen.

3 SUPER LÆKKER SNDWICH :)

OPS:
det er ikke mit billede eller opskrift. Den er fundet på nettet, men har selv prøvet sandwichen og den er SUPER LÆKKER ;)

Er nogle blogs i vil have flere af??

- Flora

Likes

Comments

Nu ligger jeg så her i min seng med nonstop migræne. Ikke lige det fedeste :/ jeg bøvler selv med migræne en gang om ugen. Jeg fandt de her øvelser på Pinterest. De skulle være gode til at hjælpe med mindre migræne smerter, men det må man jo selv afgøre:) nå, men hvis du også gør og bøvler med migræne, så syntes jeg inderligt at du skulle prøve de her øvelser. Er der andre der har gode tip ville det være fantastisk hvis i ville skrive dem nede i kommentaren :) GOD FORNØJELSE / BEDRING 👍🏻

Likes

Comments

Nu nærmer konfirmationen sig langsomt. (Også for mig). Fest, pynt, mad, kjole. DET HELE. Jeg glæder mig afsindigt til min egen 😃, men nu hellere til indlægget 👏🏻 her er 3 tips til en konfirmation.

Til 1:
Kjolen, til en konfirmation er det selfølgelig super vigtigt med den rigtige kjole. Nogle fede, anderledes (og billige) steder er bla. Zalando, Asos, Boost.com. De her steder har gode kjoler til super priser. Så hvorfor give 2500kr hvis du kan finde en som du kan bruge igen til 500?


Tip 2:
Maden, mad er jo en rigtig vigtig del af konfirmationen. Er du typen der vil lave det selv så er det en god ide med buffet og en forret der er lavet i forvejen. På den måde er det jo også lidt forældrenes fest
👏🏻


Tip 3:
Pynten, pynt er vigtigt, men dyrt. Meget kan jo laves selv :) der er mange ideer på Pinterest til alternative ideer.


Jeg håber selfølgelig at i kunne lide det meget korte indlæg 😊 kommenter endelig hvis der er spørgsmål eller andet :)

-Flora


Likes

Comments

Jeg har der sidste stykke tid været helt besat af kaktusser. Det er helt seriøst selvom det lyder lidt dumt. Kaktus planter, vaser, krukker. kort sagt. DET HELE. I dette indlæg vil jeg vise nogle af mine favoritter med kaktusser. Disse ting er perfekte til et teenage værelse.Men først og fremmest velkommen til min blog :) TeenDream er en blog som stort set henvender sig til teenagere (da jeg selv er teenager). Der vil blive skrevet om alt fra livet til kærlighed og livstil 👍🏻 så jeg håber i vil følge med 😀 nå, men nu til indlægget

Det første er det lækre Cactus - Sleeve til iPad. Det er super lækkert og er fra Woouf hos decorateshop.dk til 299kr


Puden er fra
H&M home til 99kr


Det næste er vaserne fra Serax. De kan købes hos
designdelicatessen.dk fra 179 pr stk


Kaktus marquee lampen kan købes hos
ibornehojde.dk til 449kr


De små kaktusser med holder er fra
IKEA til 39kr stk


Det sidste r blusen fra
H&M til 99kr

Jeg håber inderligt at i kunne lide det 😊 jeg ville blive super glad for en kommentar👏🏻 vi ses i næste indlæg
PS: stil endelig gerne spørgsmålLikes

Comments