Jag tycker man borde testa som tjej att programmera eftersom att det är en grej som är så mansdominerade att kvinnor också borde kliva in och ta en plats. Det ser inte så jätteroligt ut men med detta så kan man skapa hemsidor, spel mm. 

Dessutom om kvinnor programmerar så kan vi kanske komma på nya idéer till spel till exempel. För de flesta spel är skapade av killar och är nästan gjorde bara för killar också. Men jag tycker att spel och sådant är någonting för alla! Därför jag testar på detta och ser om jag kan gå så långt att jag till och med kan koda ett spel. Varför inte liksom? Har designat ett spel tidigare så ska nog kunna koda ett spel också. 

Ta plats och visa vem du är!

Likes

Comments

Efter ett antal år så har jag nu skapat en blogg igen för att se om jag kan hålla den levande. Men också för att ha någonting att göra förutom mitt tumblr bläddrande och twittrande. Okej, det är inte det enda jag gör men ska nog ta och berätta lite kort om mig. 

Mitt namn är Alexandra men kallas helst för Alex! Just nu vandrar jag runt hemma på grund av att jag inte går i högskolan då jag inte hittat något som passar just mig. Men nu när jag är hemma så gymmar jag för det mesta, söker jobb, tränar skytte och läser böcker mm. Har också en fästman som snart kommer lära mig att programmera och 3D-modellera. Någonting måste man ha som hobby.

Så ja, det var en lite information om mig. 

Likes

Comments