Sådan får du en god internetforbindelse

Når du skal have en optimal netværksinstallation, er der flere ting, som du bør kigge på. Mange har tit travlt med at kontakte deres internetudbyder, fordi det hele ikke virker som det skal. Her møder du ofte en lang ventetid i telefonen, og hvis du skal have en tekniker ud, og fejlen ikke er deres, kan du ende med at betale en masse unødvendige penge.

Så hvis du har en god computer, og du har bestilt lynhurtigt fibernet, kan det være, at fejlen enten er ved din router, switch, repeater, eller som det var tilfældet ved mig, mit netværkskabel.

Skift den trådløse forbindelse ud med et netværkskabel

Er du også fanatisk når det kommer til at have den optimale netværksinstallation? Så kan det være, at du skal have et netværkskabel til at supplere din trådløse forbindelse. Det giver nemlig en mere stabil og konstant forbindelse til dit netværk.

Hvad er et netværkskabel? Et netværkskabel er en hardware, som forbinder netværk og computere. Kablet fungerer som en dataforbindelse, og er stadig en stor del af den optimale netværksinstallation. Med det rette netværkskabel, kan du få en hurtig og stabil internetopkobling.

Vejen mod stjernerne

Jeg har spillet Counter Strike i mere end 15 år, og er også kom også rimelig hurtig med på CS:GO vognen. Det er helt fantastisk, så gode Danmark er blevet til at spille Counter Strike og ikke mindst clanen Astralis.


En af grundene til, at vi er så gode i Danmark er, at vi har udstyret i orden. Det er rigtig vigtigt, når man spiller FPS-spil, og det vil sige både: Frames Per Second og First Person Shooter. Reaktionstiden er knap, og så går det ikke, at det lagger mit i en kamp.

Det kan være lidt en pengesluger, når man hele tiden skal opgradere sit computer-grej. Derfor er det med at finde det rigtige udstyr, som holder længe og som virker optimalt.

Jeg har fundet et godt sted, hvor man kan købe komponenter, som er kompatible med den nye udvikling. Det vil sige, at når du har købt ultrahurtigt internet, er det altså ikke sikkert, at dit gamle netværkskabel er godt nok til at sende det nye signal videre til computeren.

Så hvis du har en god computer, og stadig synes at det lagger, kan det være, at det er din netværksinstallation den er gal med.

Hvis du vil være lige så god som Astralis, så er der kun en ting der virker: Træning. Det hjælper dog at have godt træningsudstyr, så optimer din computer og dit netværk, og gør det hele lidt bedre. Der er nemlig høje krav til udstyr, men spilproducenten har dog sørget for, at så mange kan spille ubesværet som muligt.

Husk, at det er op til dig selv at tjekke dit udstyr inden du hamrer i bordet over dårlig ping. Du kan komme utrolig langt med at ændre dine settings i spillet også, hvor du kan finde en masse forslag til, hvad du skal justere.


Synes godt om

Kommentarer