1. Jag tänkte inleda denna texten med att skriva att 98% av allt jag säger är sarkastiskt. För de mesta så är inget jag säger seriöst, kvittar om det är i tal eller skift. Är också mycket för att skämta, oftast är det dock bara jag som skrattar.. Tror jag får det efter min pappa. Så ett tips är att inte ta mig på allvar, för oftast är de bara menat som ett skämt.

2. För att hoppa till något helt annat, havet. Jag hatar havet. Jag bara hatar att bada i havet. Kan ärligt säga att jag är rädd. Vet inte varför, för på semestrar som små ( jag och min syster ) vi badade ju hela tiden. Har blivit så med "åldern".

3. Lyssnar på galet mycket musik. Tycker det gör allt bättre. Det är alltid toppen med lite bakgrunds musik.

4. Många säger att jag kan vara känslokall. Vilket även jag tycker stämmer. Jag är väldigt känslokall. Tror det är det som har förstört en del förhållanden för mig. Bryr mig inte tillräckligt. Och om det väl är så att till exempel en person inte visar samma intresse för mig som jag hade velat, till exempel en kompis, så är det inte en stor grej. Man behöver inte bli speciellt ledsen det är bara så det är, det är väl inte svårare än så? Inget man behöver lägga allt för mycket tid på. De e så liver är.

5. Nästan alla mina kompisar är killar. Skulle ärligt kunna säga att jag är nog "tajt" med två tjejer, var av en är min syster. Sen är resten killar. Tjejer är oftast för mycket skvaller och drama och helt onödiga bråk ( EX on the beach ) och är inte en speciellt tjejig av mig. Tycker om dator spel osv så har nog mer gemensamt med killar dessutom.

6. Är en mycket social människa. Älskar att bara prata och lära känna nya människor.

7. Är nog lite för svartsjuk för mitt eget bästa. Men det är bara för att en del killar jag träffat har inte varit helt ärliga, och då blir det oftast att så att det blir en viss osäkerhet, trots att det inte behövs. Faller även lätt.

8. Bruna ögon. Tror det är det jag kollar först på hos en kille, ögonen. Vet inte varför men bruna ögon är fan de bästa asså. Tycker det är så sjukt fint på killar, man faller ju direkt. Tatueringar är sjukt snyggt med, eller det beror helt på vad det är för något. Har ju själv några så uppenbart tycker jag det är snyggt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En hemsk egenskap hos vissa. Det är inte någon person någonstans som tycker det är attraktivt. Den enda som tycker att det är något positivt är du själv. Oftast är det bara du som tycker om allt de positiva som konstant kommer ur din mun Jag ser det bara som jobbigt och att du älskar dig själv. Enligt mig en mycket dålig egenskap. Jag tycker det är bra om man kanske har ett bra självförtroende men det ska inte gå till överdrift. Det är en stor skillnad mellan att prata gott om sig själv och att andra faktiskt märker det själva. Det är också en stor skillnad på det du säger och om du lever upp till det eller inte. Jag tycker det är jobbigt att lyssna på hur mycket du älskar dig själv och hur toppen du är och hur alla i din närhet ska få vara glada att de får vara omkring dig.

Tänka sig att så fantastiska människor faktiskt finns. Underbart.

Likes

Comments

För mig är det svårt att bestämma exakt vad jag vill göra. Det finns så mycket jag vill göra. Jag vill inte välja.

 Det ända jag vet är att jag vill ta ett år av till att resa. Åka till alla ställen jag inte har haft möjlighet att åka till. Leva livet. Jag vet inte vad min framtid kommer innehålla. Jag vet att jag vill studera vidare efter studenten. Bara inte direkt. Ta en paus. Men borde inte det vara enklast, att studera direkt? Man vill väl bli klar med skola så fort som möjligt, eller? Men vill man studera i Sverige eller utomlands? Vad ska man läsa? Det är så många frågor, som jag inte har något bra svar på. Jag vet att jag inte vill studera direkt efter studenten. Jag vill resa och skapa en massa minnen med underbara personer. Jag är bara rädd att om man tar ett år av skolan så kanske man inte kommer vilja studera mer. Att man aldrig håller sig till "planen". Att man blir så bekväm i livet utanför skolan. Man vill ha en högre utbildning, eller..?

Likes

Comments

Att hitta en person man alltid kommer älska i alla lägen och i många år kommer inte vara lätt.  Inte för att det någonsin som kommer att finnas en person som kan hålla kraven på din lista. Men när man väl hittat det man söker betyder det inte att det hårda är förbi. Det kanske är så att det är nu det börjar. För de som finner kärlek i tidig ålder (15-18) och kommer älska den personen minst lika mycket som du gör nu om 60 år. Vilken lycka. Alla minnen ni kommer ha tillsammans. Alla minnen med personen du älskar. Man behöver inte finna kärlek i tidig ålder för att vara lycklig. Det betyder heller inte att du inte kommer ha en massa roliga minnen, kanske inte bara med samma person. Då kommer du bara att ha mer att berätta senare. Jag skulle vilja säga att jag är lite så.  Jag vill göra det jag vill. Jag har så mycket jag vill göra innan man skaffar barn, villa och Volvo. 

Likes

Comments

Detta kan vara den mest inaktiva sidan i världshistorien.​ Här händer aldrig något. Det är bara tyst och dammigt. Det är så enbart för att jag inte känner att man får något ur det. Jag har oftast aldrig något vettigt att skriva och om jag väl har det, så betyder det inget. Dock eftersom jag älskar att både prata och skriva så kan det vara en bra start att faktiskt försöka. Jag vet till 90% säkerhet att jag vet hur det kommer sluta. Detta kommer att vara det första inlägget 2015 men det kan mycket väl även vara det sista. Varför jag åter igen skriver en massa onödigt, kan vara en bra fråga. En bra fråga, men den saknar ett bra svar. Kanske tycker det är kul att skriva onödig information. Så varför inte?

Likes

Comments

Pärlorna kom i fredags och nu är det dags att börja förbereda inför julmarknaden ✌️


  • 379 Readers

Likes

Comments

Idag kom äntligen paketet från yves rocher 😍😍 Beställde lite hudvårdsprodukter där ifrån och även en ny parfym som luktar himmelskt!

Igår fick jag även mina navelpiercingar som jag beställde förra veckan + jag köpte även en ny jacka igår, även den svin fin! Dagarna rullar på bra nu asså, speciellt med 23 dagar kvar innan avresa till Spanien i två veckor.. ☀️☀️
  • 427 Readers

Likes

Comments

Idag kom det ett paket med posten, mina navelpiercingar 😍

  • 437 Readers

Likes

Comments

Fruktansvärt dryga frågor men orkade inte ändra en massa, men troligtvis något som du inte visste om mig ✌1. Vad heter du? Tea

2. Hur gammal är du? 18

3. Vart bor du? Falkenberg
4. Hårfärg? Ljusbrun/mörkblond 
5. Ögonfärg? Blå 
6. Hur lång är du? 167cm
7. Kär? Nope
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? Räknar man sådant?
10. Vad väljer du, godis eller chips? Godis
11.Nämn tre saker på din att-göra-lista? Sova, gymma och resa 😍
12.Cola eller fanta? Fanta utan tvekan
13.Vad skulle du ha gjort utan mobil? Har inget bra svar på det men.. blivit galen?
14. Dumpat någon? Ja
15. Blivit dumpad? ja
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? En kille med stil kanske bruna ögon och brunt hår. En som inte är blyg osv osv
17. Vad har du för mobil? Iphone 5s
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Troligtvis resa en massa. Spara inför framtiden 👍
19. Favoritland? Thailand 
20. Favoritfärg? Blå
21. Film? ohh.. The fault in our stars ? 
22. Bok? Ps han är min, Digital fortress och kanske femtio nyanser av honom 😄
23. Serie? How i met your mother, The vampire diaries, Castle, The amazing race osv osv
24. Vad gillar du mest med dig själv? Mina ögon ? 😄
25. Vad gillar du minst med dig själv? Inte mycket tålamod kanske ?


26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan. Miini 😊
27. En person du älskar. Får la bli miini igen då ✌
28. Vanlig fest eller maskerad?  Får väl säga maskerad då
29. Ut och festa eller myskväll? Myskväll 
30. Saknar du någon just nu? nope 
31. Vad är det bästa som hänt dig? Tuff fråga
32. Beroende av något? Skulle väl vara mobilen i så fall
33. Ditt livs största misstag? De har nog inte hänt än
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Väljer ida för då blir de aldrig tråkigt eller tyst 😂
35. Har du några tatueringar? i såfall hur många? Ja det har jag, har fem stycken
36. Piercingar? Yes
37. Vem är mest lik dig? Min far 😂✌
38. Har du någon förebild? Nope
39. Vad ska du göra idag? Strax gå och äta
40. Vad är det värsta du vet? Otrohet, lök, fulla människor när man är nykter 
41. Vad är det bästa du vet? Att vara utomlands 
42. Vad åt du senast? En banan
43. Vad vill du ha just nu? En biljett till thailand
44. Vad köpte du senast? En klänning

45. Om du fick en son nu vad skulle han heta? Maximilian 

46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Ingen aning

47. Tränar du? Mer förr men ja ibland

48. När går du och lägger dig? 10-12 på vardagarna
49. Vad är klockan nu?  snart sju
50. Är du nöjd med ditt liv? Yes I am

Likes

Comments

Här händer det inte mycket, någonsin. Säger hela tiden att jag ska bli bättre men det är sällan det som händer. Men jag gör ett till försök, lägger upp ett inlägg imorgon med riktigt innehåll. Hörs imorgon.. eller?

  • 493 Readers

Likes

Comments