Header


Hey allesammen.

I dag sad jeg og skulle finde ud af, hvad dette opslag skulle handle om. Jeg fandt så frem til, at jeg ville lave en serie der hedder "WHAT TO BUY". Denne serie kommer en gang om måneden, og inden holder altid et outfit fra en bestemt hjemmeside.

I dag bliver det denne hjemmeside Zalando. Jeg har før bestilt noget fra Zalando, og det var super godt. I dag har jog dog taget udgangspunkt i et mærke, som hedder EVEN & ODD. Det er et super godt mærke, jeg har meget tøj derfra og det er lige min stil. Alle tingende er derfor fra EVEN & ODD, Zalando.


1. GREY STRIK

Denne strikbluse koster 179,00 kroner, og kan fås i to farver GREY og DARK GREY. Lige nu er den dog på tilbud til 143,00 korner, fordi at den har 20% rabat. Jeg synes, at det er en rigtig flot strikbluse, og at det er fed, at dens ærmer er lidt åbne. Jeg tror, at den vil gå super godt sammen med det andet tøj, og især de grå sneakers.

BLUSE: https://www.zalando.dk/even-odd-strikpullover-striktrojer-grey-melange-ev421ia3l-c11.html


2. BLACK AND WHITE TØRKLEDE

Dette tørklæde koster 129,00 kroner, og kan fås i tre farver BLACK AND WHITE, BLUE AND BLACK og BLUE and TAUPE (Hvid). Lige nu er tørklædet på tilbud til 103,00 kroner, fordi at det har 20% rabat. Jeg synes, at det er et rigtigt flot tørklæde, og jeg tror, at jeg regner med at købe dette tørklæde her en af de næste par dage, fordi at jeg har ønsket mig det super længe, og nu er det på tilbud.

TØRKLÆDE: https://www.zalando.dk/even-odd-sjal-torklader-black-offwhite-ev451ga2b-q11.html


3. BLACK COWBOYJAKKE

Denne cowboyjakke koster 249,00 kroner, og kan fås i to farver BLACK og BLUE. Jeg kunne godt tænke mig denne cowboyhakke, fordi at jeg synes, at den passer super godt sammen med nederdelen, og fordi at jeg i lang til, har haft ønsket min en cowboyjakke i sort.

COWBOYJAKKE: https://www.zalando.dk/even-odd-cowboyjakker-black-ev421ga0s-q11.html


4. BLACK SHOPPINGBAG

Denne taske koster 249,00 kroner, og kan fås i fire farver BLACK, BLUE, COGNAC (Orange) og RED. Lige nu er tasker dog på tilbud til 199,99 korner, fordi at den har 20% rabat. Inden i har den et blomster mønster, som jeg ikke synes gør noget, fordi at man jo ikke kan se det udenpå. Jeg tror, at hvis jeg fik den, ville jeg bruge den mega meget, fordi at den har en fed størelse, og massere af plads.

SHOPPINGBAG: https://www.zalando.dk/even-odd-shopping-bags-sort-ev451a01a-802.html


5. BLACK DEMIN NEDERDEL

Denne demin nederdel koster 199,00 kroner, og kan kun fås i denne sorte farve. Ligesom jeg sagde om cowboy jakken, så tror jeg, at de vil passe super godt sammen, og desuden mangler jeg en nederdel, som jeg kan bruge her i foråret/sommeren.

NEDERDEL: https://www.zalando.dk/even-odd-jeansnederdel-cowboy-nederdele-black-denim-ev421ba20-q11.html


6. GREY SNEAKERS

Disse Sneakers koster 499,00 kroner, og kan fås i fire farver GREY, ROSE, SAND AND BLACK. De ser mega flotte ud, og jeg tror, at de har en god kvalitet. De passer godt sammen med blusen, og jeg tror, at de vil se super flotte ud sammen med et par blå jeans.

SNEAKERS: https://www.zalando.dk/even-odd-sneakers-grey-ev411ca0l-c11.htmlHey igen!

Jeg håber, at i kunne lide eller få noget inspiration af dette outfit, og at i i fremtiden vil besøge mig blog igen.

De bedste hilsener fra Teathe_Photos! :D


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen!

Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker at male! Jeg synes, at det er en fed måde at udtrykke sin kreativitet på, og desuden er det en af de kreative ting, som jeg føler, at jeg er en smule god til.

I dag vil jeg fortælle er, hvordan man laver fem flotte baggrunde med akrylmaling. Dette opslag er baseret på mine egne erfaringer, men også fra andres billeder, som jeg har fundet på Pinterest Google Billeder og Tumblr.

Hvis du vælger at lave en af disse baggrunde, kan du ovenpå dem skrive dit yndlings citat, et navn, som betyder noget for dig, eller noget andet.


1. Formede skabeloner

Den først baggrund er lavet af posters, maling og en cirkelformet hullemaskine.

Først klipper man nogle posters ud, på deres klistrede område med en klippemaskine i en form man godt kan lide, så klistre man posterne på, og maler uden om dem.

Dette er en meget nem og flot baggrund, som man kan lave i mange forskellige varianter. Den koster ikke særligt meget, og de fleste har allerede disse ting i deres hjem.


2. Stanniol aftryk

Den anden baggrund er lavet stanniol og maling.

Det eneste man skal gøre er, at man skal tage noget stanniol, forme det til en kugle, dyppe det i noget maling og bagefter på sit papir, eller hvor man nu vil male dette hende.

Dette er en lidt anderledes baggrund, som er meget ned at lave, og tager næsten ingen tid. Desuden har de fleste stanniol og maling i hjemmet, så man har det man skal bruge.


3. Tape mønstre

Den tredje baggrund minder lidt om den første og er lavet af tape og maling.

Man starter med at klippe nogle tape stykker ud i forskellige længder, og klistre dem på ens lærred, eller hvor man nu maler henne. Så maler man ens baggrund i de farver man vil have, og trækker derefter tapen af igen.

Dette ender for det meste med et flot resultat, men hvis man bruger noget meget stærkt tape, kan man risikerer, at tapen trækker noget af papiret af, hvis man laver baggrunden på papir.


4. Hjemmelavet spraypaint

Den fjerde baggrund er en af mine yndlings. Man skal bruge en sprayflaske, som man kan købe i f.eks. bog og ide, noget vand og noget maling.

Først putter man noget maling i sin spray flaske, dette er ikke særligt meget, og så putter man vand til den cirka er halvt fyldt og så ryster man den så det er blandet godt. Så kan man sprøjte på ens baggrund og lave smukke baggrunde med hjemmelavet spraypaint.

Dette er også en forholdsvis nem baggrund, hvis man har en sparyflaske. Bare husk, at hvis man sprøjter for meget bliver ens baggrund helt gennemblødt.


5. Silkepapir print

Dette er den nyeste baggrund jeg har fundet og prøvet. Man skal bruge silkepapir, en malerpensel og vand.

Man starter med, at male dyppe penslen i vandet og male det område, hvor man vil har dette silkepapirs aftryk, så ligger man silkepapiret på baggrunden og når man tager det af har det lavet et flot aftryk på baggrunden.

Dette er en af de sejeste baggrunde, som jeg har prøvet at lave, men dette smitter af, og efter jeg havde lavet denne baggrund var mine fingre helt pink! Det var ikke svært at få af, men næste gang, så bruger jeg handsker.


Hey igen!

Jeg håber, at i synes godt om disse baggrunde, at i kunne bruge disse baggrunde til noget og måske også en dag laver en af disse baggrunde. Jeg håber, at i i fremtiden vil besøge mig blog igen.

De bedste hilsener fra Teathe_Photos! :D


Likes

Comments

Hej allesammen.

I dag vil jeg lave "The youtuber tag". Selvom, at jeg ikke er en youtuber, så synes jeg godt, at jeg kunne lave dette tag på min blog. Desuden har jeg i mit tag også valgt, at tage udenlandske youtubere med i forhold til mange andre, der har lavet dette tag i Danmark.1. Youtuberen jeg altid ser, ligemeget hvilken video det er?

Jeg tror, at jeg ser altid Jasmin Linds videoer. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg tror bare at det er fordi, at hendes videoer er super spændende. Plus, så er hun bare en super flot og sjov youtuber, og hendes redigering er altid on point.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/user/JasminLind2000/featured


2. Youtuberen der fortjener mange flere subscribers?

Jeg tror, at jeg vil sige Katherine Elizabeth. Katherine Elizabeth er ikke dansk, og har 386.971 subskriberes, men ift. at hun snakker engelsk i hendes videoer, synes jeg godt, at hun måtte må nogle flere. Hendes videoer er mega fede, og hendes redigering er pisse god.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/channel/UCHdt-NRTpRAyZeBEMvumLoQ


3. Youtuberen der lægger den perfekte makeup?

Jeg tror, at de fleste danskere er enige med mig, når jeg siger, at Astrid Olsen helt klart lægger den perfekte makeup. Hun er skide god til det hun laver, hendes videoer er super underholdende og jeg har flere gange blevet inspireret af hendes videoer.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/channel/UCDqMhxn9LvX74wtvNoVtDEw4. Youtuberen jeg gerne vil tilbringe en dag med?

Jeg syntes, at dette spørgsmål var meget svært at svare på, men hvis jeg skulle vælge en person, så tror jeg, at jeg ville vælge Louliving, Louise Bjerre. Jeg vælger Louise, fordi at hun har en pisse fed humor, og fordi at jeg er stor fan af hende og hendes kanal.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/channel/UCkKoWgJbERdvqhXDFgJ7akw/featured


5. Youtuberen med perfekt kvalitet?

Jeg havde også problemer med at vælge kun en youtuber med perfekt kvalitet, fordi at der i dag er så mange mennesker på youtube, som har perfekt kvalitet, men jeg valgte Alisha Marie. Hun er ikke en dansk youtuber, men hendes kvalitet er perfekt i alle hendes videoer. Hun har faktisk også en vlog kanal, og der er hendes videoer også i perfekt kvalitet.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/channel/UCSReacwdlGHHyTIyuROhVdQ


6. Den første youtuber jeg så?

Jeg har set videoer på youtube så længe, at jeg ikke kan huske, hvem den første youtuber jeg så var, men jeg ved, at en af de første youtubere jeg så var Anni Jensen. Jeg ser ikke rigtigt hendes videoer mere, men jeg kan huske, at dem jeg så var gode.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/user/vanillamus123/featured7. Youtuberen jeg tit griner over?

Jeg er meget sikker på, at Alexander Husum er den youtuber, jeg griner mest over. Jeg synes, at han har en super god humor, og jeg tror aldrig, at jeg har set en af hans videoer uden at grine på et tidspunkt.

Hans kanal: https://www.youtube.com/user/Husumgaming


8. Youtubekanal med under 5000 subs, jeg synes gør det rigtig godt?

Jeg følger over hundrede forskellige kanaler på youtube, og ingen af dem er under 5000, så ved jeg det ikke, men jeg søgte lidt på nogle forskellige kanaler, og jeg fand en, som jeg synes var rigtig god. Kanalen hedder Celine Svinding, og jeg synes, at hun klarer det rigtigt godt, men jeg tror, at hun er ved at mindste håbet, så jeg synes, at i allesammen skal gå ind bagefter at i har læst dette, og tjekke hendes kanal ud.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/channel/UC94mhalyRclePD_QUUY0pQw


9. Youtuberen jeg helst vil ende på en øde ø med?

Den youtuber, som jeg helst vil ende på en øde ø er med er Wengie. Hun er ikke en dansk youtuber, men virkelig god. Hun er meget sjov og virker meget sød. Jeg tror, at en dårlig oplevelse kunne ende godt sammen med hende.

Hendes kanal: https://www.youtube.com/channel/UCD9PZYV5heAevh9vrsYmt1g


10. Youtuberen der fortjener en masse ros?

Jeg brugte lang tid på, at finde ud af hvilken youtuber, som fortjente en masse ros, og jeg kan frem til, at det gør de allesammen. De gør alle sammen en stor indsats, for at få vores liv underholdt, og give os råd til alle mulige forskellige ting. Jeg håber, at de alle bliver ved med det de gør, og at nye vil blive ved med at komme til.
Hey igen!

Jeg håber, at i fandt nydte i mit opslag, og at i i fremtiden vil besøge mig blog igen.

De bedste hilsener fra Teathe_Photos! :D


Likes

Comments

Hey allesammen!

I dag skal i høre lidt om min baderutine. Det kommer til at handel om, hvilke produkter jeg bruger og hvad jeg gør før, efter og i badet.

Jeg har altid godt kunne lide at læse/se rutiner, fordi at jeg synes, at man kan bruge de fleste ting som folk fortæller om, og nogle gange genkender man også noget som man selv har prøvet eller gør lige nu.

Alle de produkter som jeg nævner, vil være linket under punket de bliver nævnt i.

Så jeg håber at i vil nyde mit indlæg!


1. Før badet.

Det første, som jeg altid gør inden jeg går i bad er, at jeg lægger det tøj frem, som jeg skal have på bagefter. Det kan både være normalt tøj, idrætstøj eller nattøj. Det kommer meget an på hvilken dag i ugen det er og om det er aften eller morgen.

Bagefter bruger jeg så et produkt, som hedder PureActive 3 in 1 af Garnier. Dette produkt kan bruges som en Wash, Scrub eller Mask, og er lavet til folk som har fedtet hud, uren hud, hudorme og sorte prikker i ansigtet. PureActive 3 in 1 dufter en smule af agurk, og gør ens hud bød og mindre fedtet.

Wash, Scrub eller Mask.

Hvis du vil bruge PureActive 3 in 1 som Wash anbefales det, at du bruger produktet dagligt. Det du skal gøre er meget simpelt. Du skal påføre produktet i dit ansigt, masere det og bagefter skylde det ud med vand.

Hvis du vil bruge PureActive 3 in 1 som Scrub anbefales det, at du bruger produktet dagligt ligesom Wash udgaven. Det du skal gøre er meget simpelt. Du skal påføre produktet i dit ansigt, masere det i cirkulære bevægelser ind i huden og bagefter skylde det ud med vand.

Hvis du vil bruge PureActive 3 in 1 som Mask anbefales det, at du bruge produktet to til tre gange om ugen. Det du skal gøre er meget simpelt. Du skal påføre produktet i dit ansigt, lade det tørre i tre minutter og så skal du vaske masken af med vand.

Hjemmeside:

PureActive 3 in 1: https://www.matas.dk/garnier-skin-naturals-pure-cleanser-3-i-1


2) Sæbe.

Det første som jeg altid gør, når jeg er gået i bad er, at jeg vasker mig selv.

Jeg bruger lige nu en Olive Showergel fra TheBodyShop. Jeg synes, at TheBodyShops showergels er virkelig gode, og min yndlings duft som showergel er helt klart Olive. Jeg har også prøvet nogle af deres andre showergels og de virker lige så godt. Man skal bare vælge hvilken duft man bedst kan lide, og så bliver man blød og dufter godt på ingen tid.

Sammen med min Olive Showergel bruger jeg for det meste også en af deres Bath Lilys. De er super smarte og når man bruger dem, så skal man næsten ikke putte noget Showergel på inden man har skum ud over det hele. Jeg synes, at de er super gode, men vil ikke have noget imod at bruge en normal svamp.

Hvis jeg lige føler for det, kunne jeg finde på at bruge en Cream Body Scrub på mine arme, efter at jeg har brugt min sæbe. Den Cream Body Scrub, som jeg lige for tiden bruger, er med Olive og er igen fra TheBodyShop. Jeg vil så sige, at jeg faktisk har prøvet en som jeg synes er bedre end denne. Den er fra Matas Granatæble linje, og er en Saltbodyscrub, og kan klart anbefales.

Hjemmeside:

Olive Showergel: https://www.thebodyshop.com/da-dk/krop/vaskeprodukter-og-gels/olive-shower-gel/p/p000117

Bath Lily: https://www.thebodyshop.com/da-dk/krop/accessories/ultra-fine-bath-lily/p/p000310

Cream Body Scrub: https://www.thebodyshop.com/da-dk/krop/body-scrubs/olive-exfoliating-cream-body-scrub/p/p000010

Saltbodyscrub: https://www.matas.dk/matas-granataeble-saltbodyscrub-250-g


3. Shampoo og Balsam.

Når jeg skal vaske mit hår, bruger jeg lige for tiden en shampoo fra L'oréal Paris og hedder Elvital Color-Vive Shampoo. Den dufter super godt, og er et godt produkt til farvet hår. Jeg bruger Shampooen i hele mit hår, og vasker den bagefter ud igen. Denne shampoo koster 39,95 kroner i matas, men man kan også godt købe den i andre butikker som f.eks. Netto og Kvickly.

Efter jeg har vasket min shampoo ud af mit hår, tager jeg den balsam, som jeg bruger lige for tiden, og påfører i mine spidser og vasker det bagefter ud igen. Det produkt som jeg bruger lige for tiden er også fra L'oréal Paris og hedder Elvital Color-Vive Balsam. Dette produkt dufter ligesom shampooen super godt, og er et godt produkt til farvet hår. Denne balsam koster 39,95 kroner i matas, men man kan også godt købe den i andre butikker som f.eks. Netto og Kvickly ligesom shampooen.

Hjemmeside:

Shampoo: https://www.matas.dk/elvital-color-vive-shampoo-250-ml

Balsam: https://www.matas.dk/elvital-color-vive-balsam-200-ml


4. Cremer efter badet.

Efter badet kunne jeg f.eks. finde på at bruge et produkt fra Garnier, som hedder PureActive Intensive. Dette produkt er til folk med fedtet hud, bumser og urent hud, det fjerner bl.a. døde hudceller, hjælper med at begrænse antallet af bumser og det dufter af mandedeodorant. Det man gør er, at man trykker på flasken så produktet kommer ud, så massere man det ind i huden og vasker det bagefter af. Det koster 39,00 kroner, og kan købes på matas hjemmeside og i deres butikker.

Et andet produkt som jeg kunne finde på at bruge er min fantastiske Body Lotion fra Victoria's Secret, som hedder Passion Struck. Det er den bedste Body Lotion, som jeg nogen sinde har haft prøvet, og den dufter fu*king godt. Jeg har ikke kunde finde produktet på Victoria's Secrets hjemmeside, så jeg har bare fundet en anden. På den hjemmeside som jeg har fundet, koster produktet 115,00 kroner for 250 ml.

Hjemmeside:

PureActive Intensive: https://www.matas.dk/garnier-skin-naturals-pure-active-exfo-brush-150ml

Body Lotion: https://www.nordicfeel.dk/duft/body-lotion/victoria-s-secret-passion-struck-22556?gclid=CLrll6ari9ICFU3cGQod2asAGw


5. Hår produkter.

Jeg har naturlige slangekrøller, og hvis jeg efter badet vælger at have krøller den dag, starter jeg altid med at bruge et produkt, som hedder Id Hair Elements 911 rescue spray protecting mist. Jeg påføre altid produktet i mine spidser, og det hjælper med at gære dit hår nemmere at håndtere, og hvis man har naturlige krøller synes jeg, at det fremhæver dem super meget. Jeg har købt produktet hos en frisør, men jeg har fundet en hjemmeside man kan købe den på, hvor den koster 119,00 kroner. Produktet virker bedst, hvis man bruger det på tørret hår.

Men hvis jeg den dag i stedet, efter badet, vælger, at jeg vil have glattet mit hår den dag, så bruger jeg et produkt fra Matas, som hedder Got2b guardian angel 220 grader heat protektion spray. Produktet er som skrevet en heat protektion spray, som hjælper med at få ens hår til at holde lidt længere, fordi at den beskytter håret fra varmen fra glattejernet, og man kan købe det for 35,00 kroner på hjemmesiden neden under.

Husk!!! At du ikke må bruge dit glattejern før, at dit hår er fuldkommen tørt igen.

Bagefter ville jeg glatte mit hår med et glattejern fra Jysk, som hedder Glattejern Balsby. Normalt koster det 99,00 kroner, men hvis du skynder dig, kan du lige nu købe det for 50,00 kroner.

Hjemmeside:

Heat protektion spray: https://www1.matas.dk/got2b-guardian-angel-220c-heat-protection

Glattejern: https://jysk.dk/badevaerelse/personlig-pleje/glattejern-balsby

Id Hair protecting mist: https://www.hair247.dk/shop/id-hair-elements-2189p.html?gclid=CK2pmuean9ICFVteGQodoU8EvQ
Hey igen!

Jeg håber, at i kunne bruge denne rutine, og at i måske kunne genkende nogle af disse steps eller produkter. Jeg håber, at i i fremtiden vil besøge mig blog igen.

De bedste hilsener fra Teathe_Photos! :D


Likes

Comments

Hey allesammen!

Jeg har fundet på fem gode råd til, hvordan man kan skille sig af med smerter i halsen og forkølelse. Lige nu er det jo vinter, og derfor er mange syge. Jeg var selv syg for en og en halv uges siden, og jeg brugte nogle af disse råd til at komme mig og blive rask igen meget hurtigt.

Måske har du måske en ven, klassekammerat, kollega eller et familiemedlem som er syg, ellers er du måske selv syg lige nu, og leder desperat på en måde at blive rask på, så du ikke skal ligge syg hele vinterferien. Derfor kunne det være, at du kunne bruge nogle af mine råd til at blive rask igen.

Jeg vil bare lige hurtigt sige, at alt det jeg skriver er min egen og bekendes erfaring, og det kan derfor godt være at det ikke virker sådan på dig.


1. Drik noget varm!

Når man er syg er det vigtigt, at man får noget varmt at drikke. Det kunne f.eks. være te, kaffe eller varmt kakao. Man kunne også godt lave en stærk suppe med stærke krydderier som chili og karry.

Det hjælper med at løsne halsen op, og holde sig varm.


2. Få noget C-vitamin.

C-vitamin har betydning for kroppens immunforsvar. C-vitamin beskytter bl.a. os mod virusser og bakterier, så hvis man er syg er det derfor en god ide at få nogle flere C-vitaminer. Der findes C-vitaminer i de fleste grønsager og frugter, som f.eks. kunne være citrusfrugter, kiwier, bær, tomater, blomkål, kartofler og grønne bladgrøntsager.

Hvis du, ligesom hjemme hos mig, ofte køber frugt, men desværre smider størst delen af det ud pga, at du ikke får dem spist inden de bliver dårlige, eller bryder du dig ikke om frugt og grønsager? Så har jeg fundet en god løsning. I (butikkens navn) kan man købe noget man kalder for vitaminvand. Det er en flaske med orange saft, som man skal blive sammen med noget vand (Lidt ligesom saftevand), og så kan man bare drikke det, og den vi har derhjemme kan holde sig i to år.

Det smager af appelsinjuice, og jeg synes ikke at det smager dårligt, men det kommer nok an på smag og behag.


3. Drop Stressen.

Det er bestem ikke godt for ens helbred at være stresset, og heller ikke når det kommer til forkølelser. Stress svækker ens immunforsvar, og gør er også skyld i, at man kan blive syg i længere perioder og oftere end mennesker uden stress.

Det hjælper meget, at man får taget sig en fridag, får lagt sig ned og set en film eller to under dynen. Man kan også godt bare læse en bog eller spille nogle computer spil, det hjælper også. Hvis man har stress, får man ofte søvnløse natter og det er bestem ikke godt når man er syg!

4. Tag et langt og varmt bad.

Måske virker det en smule uoverskueligt, at man skal rejse sig op af sofaen, gå hele vejen ned til badeværelset, tage alt sit tøj af og gøre sit bad klar, men jeg mener det, der er det hele værd!

Hvis du er syg og aldrig har prøvet at tage et varmt langt bad før, så gør du det lige nu. Jeg mener det lige nu! Du stopper med at læse, tager er bad og kommer tilbage igen og læser videre.

Når man har taget et bad, imens man er syg, er det som om, at man har mistet de fleste smerter, og nu er næsten rask igen. Jeg har f.eks. prøvet at gå i bad med hovedpine og snotten, og så når jeg kom ud af badet igen var min hovedpine og snotten væk, og det føltes som om, at jeg ikke var syg mere.

Det er derfor også vigtigt, hvis man føler at man er klar, at kommer op og i gang igen efter badet, for hvis du uden nogen grund ligger dig ned på sofaen igen, får du det ikke bedre men værre.


5. Få noget frisk luft.

Jeg har et fritidsjob, som kræver at jeg skal være udenfor ca. to gange om ugen i alt slags vejr. Det kan jeg ikke melde afbud til, og er derfor tvunget til at tage ud i det kolde vej selv om, at jeg er syg.

Det underlige er, at det faktisk hjælper. Man får altid at vide, at man skal blive under dynen, og have så meget tøj på som muligt. Jeg er ca. ude i en times tid, og efter det har jeg det meget bedre end før. Jeg tror ikke engang at man behøver, at være ude så længe, man kan sagtens bare gå en lille tur på ti minutter, og det ville bestemt hjælpe.


Hey igen!

Hvis du har lydts til det kan du stemme på det råd, som du fandt bedst af dem alle neden under, ellers håber jeg, at du fandt dette opslag brugbart, og at du vil læse mere en anden gang.

De bedste hilsner fra Theathe_Photos!


Likes

Comments

Hej allesammen!

Måske sidder du i den situation, hvor du enten ikke har nogle fødselsdagsønsker, eller måske kan du ikke finde på hvad du skal give til din bedsteven, tag det rolig! Jeg har udpeget ti ønsker, som jeg selv også ønsker mig til min fødselsdag i år, som efter min menig er pisse fede.

Min ønskeliste består af både makeup, indretning, tøj og elektronik, og består af priser fra 80 kroner til 1.000 kroner. Så der er lidt af hvert.

Dette er den anden halvdel af min ønskelise, så hvis du ikke allerede har læst den, så blev den offentliggjort d. 12 Februar 2017.


6. Sengetæppe.

Jeg synes, at det pynter så meget til ens seng, når det får sådan et sengetæppe på. Sengetæpper er for det meste pænest til de senge, som ikke står op af en væg, men er bestemt ikke grimt, hvis ens seng stå op af en væg. Jeg synes, at et sengetæppe gør ens seng mere dejlig at se på, og det er en af grundene til, at jeg ønsker mig sådan et til min fødselsdag!

Jeg har fundet to forskellige sengetæpper, som jeg synes er MEGA flotte!

Det første er det hvide sengetæppe. Det er fra IKEA, og koster 119,00 kroner. Du skal bare lige være opmærksom på, at dette sengetæppe ikke kan købes i deres online shop, hvis du er interesseret i dette sengetæppe, så skal du køre ned til en af deres butikker.

Det anden er det grå sengetæppe. Der er fra jysk, og koster 129,00 kroner. Dette sengetæppe kan man godt købe på deres online shop og i deres butikker.

Hjemmeside:

IKEA: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60131593/

Jysk: https://jysk.dk/sovevaerelse/sengetaepper/sengetaeppe-alvik-160x220-graa


7. Muuto - E27 Socket Lamp.

Disse lamper har du måske set før. De er efter min menig total flotte, og lige sådan nogle lamper, som jeg ønsker mig! Jeg ønsker mig to af disse lamper i hvid, så jeg kan hænge dem op ved siden af hinanden i forskellige længder.

Man kan købe disse lamper i forskellige farver: Sort, hvid, gul, lilla, grøn, grå, blå, rød, lys grå, mørkegrå, oliven og antracit. Lampen jeg kigger på er fra Muuto, koster 399,00 kroner, og er derfor meget dyr, men hvis man ønsker dem sig i gave, synes jeg, at det virker som om, at de bliver en smule billigere.

Hvis du vil købe en eller flere af disse lamper, kan du klikke på linket neden under.

Hjemmeside:

http://www.designovation.dk/shop/muuto-e27-socket-509p.html?gclid=CPzE-OfM-NECFYnKsgod7QMDFQ


8. Victoria Garber – The all day kit.

Hvis du er fan af Victoria Garber, eller bare går op i makeup som mig, så ville jeg prøve The all day kit af Victoria Garber. Kittet indeholder en highlighter, foundation og et eyebrow kit, som jeg synes lyser som en god kombination af forskellige makeup produkter.

Kittet findes kun i en farve, som kan være en ulempe, hvis du ikke passer alle farverne, hvis det er tilfældet kan du også godt købet tingene vær for sig. Kittet koster lige nu 447,00 kroner, fordi at det er blevet 10% billigere, så skynd dig! :P

Hvis du vil kigge nærmere på The all day kit af Victoria Garber, så kan du klikke på linket neden under.

Hjemmeside:

https://ikon-next.com/the-all-day-kit?profile_id=118287


9. Flowerpot With Saucer.

Måske synes du, at det er et lidt underligt ønske, men jeg synes bare, at de er skide flotte, og vil helt klart se supe perfekte ud med kaktusser i! De vil passe mega godt til mit værelse, fordi at jeg køre et tema med hvids, grå og sport, og det er enlig derfor at jeg ønsker mig sådan nogle.

Disse potter er fra HAY, som du måske kender. De findes i to forskellige farver sort og grå, og du kan få dem i seks forskellige størrelser. Dem som jeg ønsker mig er dem mindste potte (S) og den nummeret støre (M).

Størrelse (S) koster 79,00 kroner, og størrelse (M) koster 99,00 kroner.

HAY laver vildt fede møbler og indretningsgenstande, så hvis du ikke bryder dig så meget om disse potter, synes jeg, at du alligevel skal klikke på linket neden under, og tjekke deres andre produkter ud! :D

Hjemmeside:

Størrelse (S): http://hay.dk/da-dk/hay/accessories-8b1762fc/flowerpot-with-saucer-s-grey

Størrelse (M): http://hay.dk/da-dk/hay/accessories-8b1762fc/flowerpot-with-saucer-m-grey


10. Gavekort.

Vi kender næsten allesammen glæden af at shoppe, både alene og sammen med vennerne, men hvad nytter det, hvis man ikke har nogle penge?

Derfor synes jeg, at du skal ønske dig nogle gavekort til dine absolut yndlings butikker! Så er du sikker på, at du får noget du kan lige, og kan få en god tur ud af det.

Neden under har jeg fundet på nogle forskellige butikker, som du kan ønske dig gavekort til!

Butikker:

H & M, Matas, VeroModa, Jysk, Bog & Ide, IKEA, Villa, TheBodyShop, Asos, MAC og Magasin.

Hvis du kender nogle andre butikker, som man kan få gavekort i, så skriv dem gerne i kommentaren, så jeg også får skrevet dem på min liste! :DDHey igen!

Jeg håber, at i kunne bruge nogle af disse ønsker, og at i i fremtiden vil besøge mig blog igen.

De bedste hilsener fra Teathe_Photos! :D


Likes

Comments

Hej allesammen!

Måske sidder du i den situation, hvor du enten ikke har nogle fødselsdagsønsker, eller måske kan du ikke finde på hvad du skal give til din bedsteven, tag det rolig! Jeg har udpeget ti ønsker, som jeg selv også ønsker mig til min fødselsdag i år, som efter min menig er pisse fede.

Min ønskeliste består af både makeup, indretning, tøj og elektronik, og består af priser fra 80 kroner til 1.000 kroner. Så der er lidt af hvert.

Dette er den første halvdel af min ønskelise, så der kommer fem i dag, og fem en anden dag! c :


1. Spejl med LED-lys.

Jeg har altid godt kunne tænke mig et spejl med LED-lys i! Det er en super fed opfindelse, og mega praktisk! Jeg kender en som har sådan et spejl, og hun er helt vild med det! Det spejl jeg har kigget på koster 399,95 kroner og er fra BaByliss, som jeg tror er i udmærket kvalitet.

Man kan købe sådan et spejl mange steder, men den hjemmeside jeg har fundet står neden under!

Hjemmeside:

https://shopping.coop.dk/vare/babyliss-makeup-spejl-med-forstoerrelsesglas-og-lys-i-kanten/3030050059809


2. Ariana Grande - Sweet Like Candy.

Jeg ved ikke med dig, men er MEGA stor Ariana Grande fan, og er derfor nød til at eje denne parfume. Jeg har allerede hendes anden parfume, som hedder Ari, og den er fantastik! Jeg kan ikke vente på, at det bliver min fødselsdag, så jeg kan få den! Den skulle dufte af en blanding af: Pære, brombær, jasmin, kaprifolie, solbærlikør og marshmallows!

Man kan købe den på Matas hjemmeside, og måske også i deres butikker! Man kan få den med 30 eller 50 ml. Den på 30 ml. koster 315,00 kroner, og den på 50 ml. koster 415,00 kroner. Hvis du allerede har hendes Sweet Like Candy parfumen, eller bare hellere vil have hendes Ari parfume, så kan du også sagtens købe den. Den kan også købes i Matas, og er en smule billigere end Sweet Like Candy parfumen. Man kan også få den med 30 eller 50 ml. Den på 30 ml. koster 280,00 kroner, og den på 50 ml. koster 360,00 kroner.

Hjemmeside:

Sweet Like Candy: https://www.matas.dk/ariana-grande-sweet-like-candy-edp-30-ml

Ari: https://www.matas.dk/ariana-grande-ari-edp-30-ml


3. Harddisk med USB-stik.

Hvis du er en Youtuber, Blogger eller bare ikke har nok plads på din computer, fordi at du har for mange dokumenter, billeder eller videoer, så kan du ønske dig en Harddisk med USB-stik. Jeg synes, at det lyder som en super smart ide!

Man kan godt sige, at det er en slags computer uden skærm. Det eneste man skal gøre er, at man skal sætte USB-stikket ind i computeren, tager alle ens gamle billeder, videoer og dokumenter, som man ikke vil smide ud, men ikke bruger lige nu, ud på Harddisken, og Tadaaa!! Så har man plads på ens computer igen, og har stadig sine gamle billeder, videoer og dokumenter gemt et sted, hvor man kan finde dem.

Prisen er meget afhængig af, hvor meget plads der er på Harddisken, men den jeg har fundet koster 599,00 kroner, og har 1 TB, som er det samme som 1.000 GB!

Den eneste ulempe ved disse harddiske er, at hvis de får et forkert slag, kan de raskere at gå i stykker! Jeg kender f.eks. en der engang tabte sin Harddisk med USB-stik ned på gulvet, og kunne bagefter ikke åbne den, så alle de mange billeder, som hun havde taget igennem årende kunne hun ikke få tilbage igen! :c Så pas godt på den!

Du kan købe Harddisken på hjemmesiden nedenunder.

Hjemmeside:

http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/harddisk-ssd-og-netvarksharddisk-nas/SGBP1TBBLAV2/seagate-backup-plus-1-tb-usb-sort#


4. CD-afspiller med Bluetooth.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har igennem mit liv samlet en masse CD'er sammen, og dem vil jeg ikke bare smide ud, fordi at jeg nu har brug for en Bluetooth højtaler. Derfor har jeg fundet en højtaler, som kan begge dele! Du kan lige så tit du vil koble din tablet, mobil eller computer til højtalerne, men også lige så tit du vil sætte dine CD'er på.

Dette her er et anlæg, som kan spille musik i høj kvalitet ved hjælp af trådløs stramning, USB-afspilning, Cd-afspiller og Radio. Dette er lige det anlæg, som jeg sidder og mangler, og derfor er det på min ønskeliste 2017.

Anlægget koster 999,00 kroner, og er fra Elgiganten. Jeg synes selv, at det er en smule dyrt, men man skal også bare tænke på, at det har så mange forskellige funktioner. Hvis du er interesseret i at købe et, så kan du klikke på linket neden under!

Hjemmeside:

http://www.elgiganten.dk/product/tv-radio/mikroanlag-og-mini-stereoanlag/CMTSBT20/sony-mikro-hi-fi-anlag-cmt-sbt20


5. Light Box.

Jeg har set mange videoer på Youtube omkring disse Light Boxes, og jeg er ærlig tal blevet forelsket i dem. De ser så flotte ud, og er simpelthen en fantastik opfindelse! Det er så smart, at man bare lige kan ændre teksten på dem, så tit man vil, så der står lige hvad man synes er smart i øjeblikket.

Hvid du ligesom mig, også har forelsket dig i disse Light Boxes, så kan du købe dem på linket nedenunder! :D

Hjemmeside:

http://www.emp-shop.dk/art_339241/Hey igen!

Jeg håber, at i kunne bruge nogle af disse ønsker, og at i i fremtiden vil besøge mig blog igen.

De bedste hilsener fra Teathe_Photos! :D


Likes

Comments