...ryker bloggen...

Jag har bestämt mig för att radera både konto och blogg efter ett ordentligt snack med mig själv. Så, den 8 januari, klockan 11.00 raderas denna blogg och "TeaterApan" blir ledig för registrering.

// TeaterApan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns så många saker i livet som man inte kan göra någonting åt. Som till exempel alla hemska prov i skolan eller att behöva stiga upp tidigt varje vardagsmorgon för att ta sig till skolan. Men, det finns så många saker som faktiskt går att ändra, förvränga, radera eller bara låta vara. Som till exempel att blogga.

Detta är en frågeställning som jag tänkt mycket länge på. "Om jag inte uppdaterar bloggen - finns det då någon vits att ha den kvar?" Å ena sidan känner jag att det är lika bra att bara lägga ner, Strunta i allt och bara låta nouw.com/TeaterApan bara försvinna bort ur cyberrymden... Men å andra sidan känner jag alltid i det ögonblick jag tvistar mellan att radera och avsluta bloggen eller låta den ligga kvar på sin URL att jag kan låta den få finnas kvar ett tag till. (Och med ett tag menar jag den tid som återstår från det att jag bestämt att behålla bloggen - tills dess att jag hamnar i samma situation igen.)

Att blogga är svårt. Eller... själva grejen - att trycka ner ett antal tangenter på tangentbordet för att bilda de ord som tillsammans kommer att bilda ett inlägg - är ju inte särskilt svårt. Men att sätta ihop orden så att meningarna blir begripliga och samtidigt intressanta - det är svårt. 

Eller ta det här med att byta design: Så många olika varianter, teckensnitt och moduler! Hur ska man kunna välja!?

........

Nä, nu känns det som att jag har kollrat bort mig själv totalt! Lika bra att inte lägga så stor vikt vid det här med bloggande. Det får nog räcka för idag.

- Ha det gött tills vi ses igen!

/ TeaterApan


PS. Imorgon hoppas jag att det kommer ut två inlägg. Ett där jag "bygger vidare" på mina tankar och idéer i detta blogginlägg och ett där jag ska försöka beskriva den (eventuellt) kaotiska tillställning jag ska på under morgondagen. DS.

Likes

Comments

Idag var jag och syrran hemma och bestämde oss då för att baka. För ovanlighetens skull valde vi att göra kladdkaka. Men inte vilken kladdkaka som helst - kladdkaka i micro!

Jag är supernöjd med resultatet! Ska bli SÅ kul att se vad mamma och pappa tycker när de kommer hem. 😋

Likes

Comments

Äntligen dags för käk! Grillad kyckling med min smaskiga potatissallad till. Mums!


SÅ GÖR DU MIN SMASKIGA POTATISSALLAD

Räcker till ca 6 personer

Ca 1,5 kg potatis (gärna färskpotatis)
En burk med turkisk yoghurt (500 g)
En näve färsk dill
Salt och örtsalt efter behov

GÖR SÅ HÄR:

Koka potatisen, låt svalna. Tärna potatisen och lägg i en valfri bunke. Klipp eller skär (jag tycker att det absolut bästa är att skära dillen eftersom att dillen då släpper ifrån sig en väldigt fin smak) dillen till lagom storlek och låt dillen vandra ned i bunken med potatisen.Tillsätt salt och örtsalt efter behov. Häll i burken med turkisk yoghurt och blanda ordentligt. Smaka av och tillsätt mer kryddor om så önskas. Häll över allt i en passande bunke och garnera med färsk dill och plommontomater.

Passar bra till både kött, fisk, hamburgare, korv, kyckling eller köttbullar m.m.

- Smaklig måltid!


// TeaterApan

Likes

Comments

Som jag berättade i mitt tidigare inlägg idag så skulle jag och familjen åka och spela minigolf nere i hamnen. Så, här kommer en kort sammanfattning av dagens minigolfturnering:

Vi kom ner till hamnen ca 14:30. När vi parkerat bilen bar det av mot minigolfen där vi betalade för två vuxna och två barn. Vi valde varsin klubba och färg på boll och sedan var det dags. Kampen kunde äntligen dra igång! Till en början var vi alla rätt jämna, men när vi kommit till bana 7, började pappa dra ifrån. totalt fick jag 4 "hole in one" och fick en slutsumma på 70 poäng. Dagen var en riktig fullpoängare och jag längtar tills nästa gång!

Efter "turneringen" begav vi oss hemåt. Men innan vi åkte hem svängde vi förbi McDonald`s och köpte två McSmoothie med skogsbärssmak till mig och syrran.

 - Tack mamma och pappa för en härlig dag! Det här ska vi verkligen göra om!

// TeaterApan

Likes

Comments